Tenniksen kilpailutoiminta

Smash järjestää runsaasti erilaisia kilpailutapahtumia Helsingin Smash Centerissä sekä Espoon Olarin Tennishallissa!

Helsingin lasten Babolat Tour ja nuorten Adidas Tour sekä Espoon Smash Espoo Junior Tour kilpailusarjat on helppo tapa aloittaa kilpailemisen ja pisteistä pelaamisen harjoittelu Smashin omassa tutussa ympäristössä. Järjestämme sisäisiä kilpailusarjoja säännöllisesti molemmissa toimipisteissämme.

Aikuisten pelitapahtumat ovat aikuispelaajille erinomainen keino lähteä mukaan kilpailemisen maailmaan tutussa ympäristössä. Pelitapahtumissa pelataan erikseen määritellyllä pelikonseptilla ja pelaajat on jaettu taitotasojen mukaan, jotta jokainen saisi sopivantasoisia otteluita. Katso tarjonta ja lähde mukaan! 

Smash Pool Hallisarja on tenniksen harrastajien, kuntopelaajien ja kilpailevienkin haastelista. Poolissa tutustut uusiin pelikavereihin ja luvassa on mielenkiintoisia pelejä ja hyvää harjoittelua. Pelaajat jaetaan lohkoihin, joissa jokainen pelaa tunnin mittaisen ottelun jokaista vastaan. Ottelut pelataan itse varattavilla tunneilla Smash Centerissä tai Olarin Tennishallissa keskenään sovittuna otteluajankohtana.

Kun taidot ja kokemus tenniksessä karttuvat, voivat aikuiset osallistua yleisen sarjan sekä senioreiden sarjatennikseen. Smash on joukkuemäärältään Suomen aktiivisin sarjatennisseura 70 joukkueellaan. Keihäänkärkenä sarjatenniksessä toimii Smashin naisten sekä miesten SM-liigojen edustusjoukkueet, jotka ovat säännöllisesti mitaleilla.

Smash järjestää myös useita Suomen Tennisliiton alaisia kansallisia kilpailuja.

Mikäli tarvitset majoitusta kilpailujen ajaksi, suosittelemme Hotel Rantapuistoa, Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki, www.rantapuisto.fi