Arena Center Myllypuro Padel

Arena Center Myllypuron padelvarausten ALE -50% jatkuu sisäkauden loppuun: padelkenttien varaukset -50% ma-to klo 7-16 sekä perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina koko päivän 2.6.2024 saakka!

Arena Center Myllypuro Padel SALE -50% from Monday to Thursday 7am - 4pm and Friday, Saturday and Sunday all day until 2nd June 2024!

Arena Center Myllypurossa on kahdeksan padelkenttää

Arena Center Myllypuron kahdeksan padelkenttää palvelevat Smash ry:n jäseniä ja toimintaa sekä Finland Tennis Oy:n muita asiakkaita. Kenttätilojen korkeus on 6m.

Sijainti

Arena Center Myllypuro sijaitsee 200 m päässä Myllypuron metroasemalta ja Kehä I:n vieressä osoitteessa Alakiventie 2, 00920 Helsinki.

Katso sijainti kartalla

Padelkentät 1-4 sijaitsevat sisääntulokerroksesta yksi kerros alaspäin (1. krs) ja padelkentät 5-8 sisääntulokerroksesta yksi kerros ylöspäin (3. krs). Portaikko löytyy asiakaspalvelun ja kahvion takana olevan käytävän päästä. Huom. uudemmilla padelkentillä 5-8 on vielä jonkin verran pinnassa hiekkaa, joka siivilöityy maton sisään kenttiä käytettäessä. Suosittelemme kentille padelkenkiä tai tenniksen massakenkiä. 

Padelkenttien ja -välineiden varaus ja maksu

Arena Center Myllypuron padelkenttien varaukset tehdään Smashin nettivaraimella Arena Centerin omalla välilehdellä. Varaukset maksetaan samalla kerralla varauksen yhteydessä verkkomaksulla.

Tutustu myös varaus- ja peruutusehtoihin sekä maksutapoihin.

Kentän verkkovarauksen yhteydessä voit myös vuokrata ja maksaa pelin ajaksi padelmailan, hinta tällöin 5€/krt/maila. Vuokramailat luovutetaan Arena Centerin asiakaspalvelussa sähköpostiisi tullutta varausvahvistusta vastaan (varausvahvistus löytyy myös varaimen Omat varaukset -sivulta). Mikäli et vielä vuoroa varatessasi tiedä tarvitsetko vuokramailoja tai kuinka monta niitä tarvitset, voit vuokrata mailoja myös paikan päällä Arena Centerin asiakaspalvelusta, hinta tällöin 8€/krt/maila. Halutessasi saat mailavuokran yhteydessä käyttöösi pelin ajaksi maksutta käytetyt padelpallot tai voit ostaa omat uudet pallot Arena Centerin asiakaspalvelusta. 

Kenttävaraukset nettivaraimella osoitteessa varaavuoro.smash.fi.

Asiakaspalvelu (Smash Center) puh. 09 3417130, fite@finlandtennis.com.

Hinnasto

Klikkaa hinnastoon Hinnasto-sivulle.

Aukioloajat

Arena Centerin padelkentät ovat käytössä hallin aukioloaikoina (ovikoodia ei tarvita) ja kenttiä voi vuokrata seuraavina aikoina:

  • Ma - pe klo 7-22
  • La klo 9-22
  • Su klo 9-20

Ks. kesän ja pyhäpäivien poikkeusaukioloajat.

Smash ry:n valmennus, kurssit, tapahtumat ja kilpailutoiminta

Suomen suurin mailapeliseura Smash ry järjestää Arena Center Myllypuron sekä Smash Centerin padelkentillä valmennusta, kursseja ja tapahtumia sekä kilpailutoimintaa. Tutustu tarjontaan ja tule mukaan toimintaan!

Vakiovuorot

Padelkentille on tarjolla hyvin viikoittaisia vakiovuoroja, myös prime time -aikoina! Lue lisää Vakiovuorot-sivulla.

Pallotykki padeliin

Arena Centerin padelkentillä 5 ja 7 on varattavissa Spinfire-padelpallotykki erinomaisilla padelsäädöillä! Lue lisää Pallotykki-sivulla.

Lahjakortti

Voit myös hankkia lahjakortin, jota voi käyttää kenttävarauksiin kaikissa toimipisteissämme sekä Smash Centerin Pro Shopissa.

Muut palvelut

Arena Center Myllypurossa on myös mm. salibandy-, futsal- ja koripallokenttiä, keilahalli sekä Forever Kuntoklubi. Yleisesti lisätietoja Myllypuron Arena Centeristä löydät täältä:
https://www.arenacenter.fi/arena-center/myllypuro/