Lahjakortti

Pelipaikkojemme lahjakortti on mainio ja mieluinen lahja mailapelaajalle - nyt saatavilla myös verkkokaupastamme!

Lahjakorttia voi käyttää kenttä- ja tilavarauksiin kaikissa lajeissa kaikissa toimipisteissämme (Smash Center, Olarin Tennishalli ja Arena Center Myllypuron padelkentät). Lisäksi lahjakorttia voi käyttää pelivälineiden vuokraukseen Smash Centerissä ja etukäteen mailat varattaessa myös Arena Center Myllypurossa. Lahjakorttia voi käyttää myös Smash Centerin Pro Shopin mailahuoltoon ja kaikkiin myymälän tuotteisiin. 

Verkkokaupasta voit ostaa lahjakortit summille 25 €, 50 €, 100 €, 150 € ja 200 € ja lisäksi Smash Centerin asiakaspalvelusta voit ostaa lahjakortin itse valitsemallasi summalla (minimisumma on 25€).

Verkkokaupassa lahjakortit ovat myynnissä osoitteessa varaavuoro.smash.fi - samassa osoitteessa kuin kenttävaraukset tehdään. 

Lahjakorttia ostettaessa siihen merkitään saajan nimi. Lisäksi lahjakorttiin tulostuu 10 numeroa/kirjainta sisältävä koodi, jota käytetään verkkokaupassa tai Smash Centerin asiakaspalvelussa, kun lahjakorttia halutaan käyttää maksamiseen.

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä alkaen ja sen voi käyttää osissa tai kerralla.

Huom! Lahjakorttia ei voi käyttää Smash ry:n tarjoamiin palveluihin, kuten valmennusten, kurssien, tapahtumien ja kilpailujen maksamiseen, tai jäsenmaksuihin. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Vanhentunutta, kadonnutta tai varastettua lahjakorttia ei korvata.

Lisätietoja lahjakorteista Smash Centerin asiakaspalvelusta:
fite@finlandtennis.com tai puhelimitse 09 3417130.

Osta nyt lahjakortti verkkokaupastamme osoitteessa varaavuoro.smash.fi