Olarin Tennishalli

Olarin Tennishalli (Olarin Liikuntahalli Oy ) sijaitsee Espoon Olarinniityssä osoitteessa Olarinniityntie 8, 02210 Espoo. Hallissa on kolme tenniskenttää ja halli on otettu käyttöön marraskuussa 2011.

Katso sijainti kartalla

Hallissa on 3 kpl Plexipave-kenttiä, jotka on varustettu 8 mm joustokerroksilla. Kenttävärityksenä tyylikäs sekä hyvän näkyvyyden antava vihreä (kentän ulkopuoli) sekä sininen (kenttäalue). Kenttäpinnoite on uusittu kesällä 2017. Tehokas LED-valaistus pitää huolen, että pallo näkyy jokaisella kentän alueella erinomaisesti. Hallilla on toimivat sosiaalitilat sekä oleskelutilat.


Hinnasto

Tutustu Olarin Tennishallin hinnastoon.


Aukioloajat

Olarin Tennishalli on avoinna joka päivä klo 6-23, myös viikonloppuisin ja pyhinä.


Kenttien varaus ja maksu

Olarin Tennishallin kenttien varaukset tehdään Smashin nettivaraimella Olarin Tennishallin omalla välilehdellä. Varaukset maksetaan samalla kerralla varauksen yhteydessä verkkomaksulla.

Olarin Tennishallissa ei ole kassa- ja asiakaspalvelupistettä, vaan kenttien maksaminen tapahtuu verkkomaksulla. Pelivälineiden vuokraus ei ole mahdollista.

Tutustu tarkemmin varaus- ja peruutusehtoihin sekä maksutapoihin.


Sisäänkäynti halliin omilla tunnuksilla

Sisäänkäynti Olarin Tennishalliin tapahtuu kulunhallintajärjestelmän avulla omatoimisesti omilla tunnuksilla. Kun käyttäjätunnuksellasi tehdään ensimmäinen varaus Olarin kentille, niin varausjärjestelmä asettaa käyttäjätunnuksellesi yksilöllisen PIN-koodin, joka on katsottavissa aina käyttäjätilin kohdasta Omat tiedot / Kulkuoikeudet.

Ovi avataan näppäilemällä PIN-koodi ja vetämällä kahvasta. Näppäilyvirheen jälkeen odota viisi sekuntia ja näppäile koodi uudestaan. Oven avaaminen PIN-koodilla toimii vain tennisvuoron varaajan PIN-koodilla 30 min ennen ja jälkeen varauksen.


Smash ry:n valmennus, kurssit, tapahtumat ja kilpailutoiminta

Suomen suurin mailapeliseura Smash ry järjestää Olarin Tennishallissa valmennusta, kursseja ja tapahtumia sekä kilpailutoimintaa. Tutustu tarjontaan ja tule mukaan toimintaan!

Olarin Tennishallissa valmennusta tarjoaa myös tennisseura EsTe-78.


Vakiovuorot

Olarin Tennishalliin voit varata viikoittaisen vakiovuoron.


Pallotykki

Varaa vuorollesi monipuolinen Spinfire Pro 2 -pallotykki.


Zenniz

Kaikille Olarin Tennishallin kentille on asennettu Zenniz-älytennisjärjestelmä. Lue lisää Smash Centerin Zenniz-sivulla.


Lahjakortti

Voit myös hankkia lahjakortin, jota voi käyttää kenttävarauksiin kaikissa toimipisteissämme sekä Smash Centerin Pro Shopissa.


Mailanhuoltopalvelut

Mailanhuoltopalveluita tarjoaa LJN Sport / Lassi Nykänen. Ota yhteyttä Lassiin ljnsport@gmail.com tai 040-562 8042.


Hierontapalvelut

Terveyshieroja.fi toimii Olari Tennishallin tiloissa. Käy edistämässä omaa tai läheisen hyvinvointia hieronnalla. Avoinna ma-su joustavasti kysynnän mukaan. Ensimmäinen kerta tutustumishintaan: 50 min hieronta 40€!

Lue lisää palveluista, hinnoista sekä varaa aika: www.terveyshieroja.fi


Yhteystiedot

Olarin Liikuntahalli Oy, Olarinniityntie 8, 02210 Espoo.

Kenttävaraukset nettivaraimella osoitteessa varaavuoro.smash.fi.

Asiakaspalvelu (Smash Center) puh. 09 3417130, fite@finlandtennis.com.

Hallin toimintaan liittyvissä asioissa ota yhteyttä: 
Tapio Totro
Toimitusjohtaja, Finland Tennis Oy
puh. 0405110666
tapio.totro@finlandtennis.com

Olarin Liikuntahalli Oy:n sähköiset laskutustiedot löydät alla olevasta liitteestä.