Golfsimulaattori

Golfsimulaattorivaraukset -50% kesäkaudella 13.5.-15.9.2024
Kesän alennetut hinnat:
•    arkisin ennen klo 16, hinta 13 €/h
•    arkisin klo 16 jälkeen ja viikonloppuisin, hinta 18,50 €/h
Smashin jäsenalennus ei ole voimassa ko. aikana.

Golfammattilainen Henrik Kontro antaa golfopetusta Smash Centerissä golfsimulaattoria hyödyntäen! Lue lisää tästä!

Wilson Golfsimulaattori - treenaa ympäri vuoden ja tutustu samalla maailman huippukenttiin!

Smash Centerin entiselle squashkentälle 1 on asennettu Wilson Golfsimulaattori. Simulaattori on mallia Sports-Coach GSX, joka on tämän hetken kehittynein ja Pohjoismaissa myydyin kaupalliseen käyttöön tehty golfsimulaattori / -analysaattori.

Suurnopeuskameroilla ja infrapunavaloilla varustettu simulaattori tarjoaa laadukkaat golfelämykset. HD-kuvan laatu ja 66 kenttää pitävät huolen siitä, että viihdyt laitteen parissa. Nauti pelaamisesta samalla kun saat palautetta swingistäsi. Tätä lähemmäksi aitoa golfkierrosta et pääse virtuaalisesti.

Huomioitavaa simulaattoripelin kulussa

18 reiän kierrokseen menee noin 1 tunti/hlö ilman putteja. Ensimmäisellä kerralla on hyvä varata ylimääräiset 15 minuuttia simulaattorin toimintaan, valikkoihin ja vaihtoehtoihin tutustumiseen. Simulaattorissa on valmiina hyvät perusasetukset. Kun simulaattori on tullut tutuksi, menee pelivalintojen tekemiseen jatkossa enää pari minuuttia.

Pelaathan simulaattorissa aina puhtailla mailoilla ja palloilla sekä käytät puhtaita sisäpeli- tai golfkenkiä. Näin varmistamme simulaattoritilan sekä -kankaan pysymisen puhtaana mahdollisimman pitkään ja seuraavien golffarien on mukavampi tulla paikalle.

Simulaattorin kanssa tulee aina olla käytössä muoviset tiit. Niitä on saatavilla simulaattoritilasta. Puiset tiit hajoavat helposti ja roskaavat tilaa. Laskutamme tarvittaessa vuoron varaajalta siivouskulut 50€.

Simulaattorikierroksen ajaksi voit maksutta lainata tilassa olevia Wilsonin golfmailoja. Mailasettejä on kolme: miesten oikeakätinen, miesten vasenkätinen sekä naisten oikeakätinen, jota myös juniorit voivat käyttää tarvittaessa. Palautathan lainaamasi mailat takaisin oikeaan settiin.

Golfpallot asiakkaan tulee tuoda itse.

Tutustu etukäteen simulaattorin käyttöön ja ominaisuuksiin alla olevien kuvien avulla. Ohjeet löytyvät myös simulaattoritilan seinältä.
 

Hinnasto talvikaudella

  • Arkisin ennen klo 16, hinta 26 €/h
  • Arkisin klo 16 jälkeen ja viikonloppuisin, hinta 37 €/h
  • Smash ry:n jäsenille alennus -15%

Golfsimulaattorin varaukset

Nettivaraimessa (välilehti Smash Center) tai soittamalla Smash Centerin asiakaspalveluun puh. 09 3417130.
 

Golfopetus simulaattoria hyödyntäen, opettajana golfammattilainen Henrik Kontro

Golfammattilainen Henrik Kontro tarjoaa yksityis- ja pienryhmäopetusta golfsimulaattorin teknisiä ominaisuuksia kuten hidastusvideoita ja kuvia hyödyntäen. Lue lisää tästä!


Lisätietoja simulaattorista

https://www.golfcoat.fi/passion4golf/simulaattorit/

http://golfsimulaattori.fi/sports-coach-simulaattori/

https://www.sports-coach.com/

https://www.sportssimulator.com/hd-golf