Personal Trainer Teppo Säkkinen

Teppo Säkkinen, auktorisoitu personal trainer (Personal Training Federation Finland, PTF)

Teppo Säkkisellä on vankka kokemus kunto- ja fitnessvalmentajana sekä menestyneenä kilpailijana. Lisäksi Tepolla on 25 vuoden kokemus eri pallopeleistä sekä tavoitteellisesta treenaamisesta. Teppo tarjoaa Smash Centerin kuntosalilla yksilö- ja ryhmävalmennusta ja ohjausta.

"Minulta löytyy myös Mr. Finland - titteli (kilpailun voitto) sekä Scandinavian Hunks (dancer) tausta. Minulla on myös reality-TV -kokemusta mm. erilaisista kilpailuformaateista sekä dokumenteista. Tarjoan kaikentasoisille kuntoilijoille valmennusta, ihan vasta-alkajista kokeneempiin treenaajiin sekä kilpailumielessä tavoitteellisesti treenaaville. Myös treeniohjelmat ja ravintovalmennukset saat minulta.

Treenaaminen kanssani on hauskaa ja nautinnollista, olen erittäin hyvä tsemppaamaan ja tukemaan valmennettaviani kohti tavoitteita ja näkyviä tuloksia tulee varmasti. Mottoni onkin ”tosissaan, muttei vakavissaan” sekä ”All in”! Ota haaste vastaan ja rohkeasti yhteyttä niin tehdään kuntounelmistasi totta!"

Teppo Säkkisen valmennuspaketit:

- 1 tapaaminen (90min)
Kuntokartoitus/Konsultointi ja kuntosalitreeni.

- 3 tapaamista (90min kerta)
Jos koet haastavaksi sitoutua treeneihin tai haluat kokeilla harjoittelua kanssani ja et ole vielä valmis investoimaan toiseen, suurempaan pakettiin.

- 10 tapaamista (90min kerta)
Säännölliset tapaamiset pitävät sinut raiteilla ja muodostuvat treenirutiineiksi. Minä valmentajanasi ja harjoitussuunnitelma pitää edistyksesi nousujohteisena.

- 50 tapaamista (90min kerta)
Vie tavoitteesi seuraavalle tasolle pitkäjänteisellä sitoutumisella. Jos haluat viedä kuntotasosi ja hyvinvointisi uudelle tasolle, tämä paketti on juuri sinulle.

Treeniohjelmat ja ravintovalmennukset myös saatavilla ja ne voidaan halutessasi räätälöidä treenipaketteihin sopimuksen mukaan.

Valmennus maksetaan Tepolle ja lisäksi kuntosalimaksu Smash Centerin kassalle.

Kysy valmennuspakettien ajankohtaisista hinnoista sekä ilmoittaudu valmennukseen Tepolle sähköpostilla teppo.sakkinen.1@gmail.com tai puhelimitse p. 0408527170.