Pallotykki

Smash Centerin tenniksen pallotykit - varaa omalle vuorollesi!

Smash Centerissä on käytössä tennikseen kaksi pallotykkiä. Spinfire-pallotykit ovat käytössä tenniskentillä 1-4 sekä KOLO-areenassa tenniskentillä 7-9.

Espoon Olarin Tennishallissa on käytössä yksi Spinfire-pallotykki. Arena Center Myllypuron padelkentillä 5 ja 7 on myös käytössä Spinfire-padelpallotykki erinomaisilla padelsäädöillä.

Pallotykin varaus tapahtuu tuntivarausjärjestelmämme kautta. Tykin hinta on 8,40€/tunti Smashin jäsenille, muille asiakkaille 10,50€/tunti. Pallotykkivarauksen lisäksi tulee tehdä erikseen kenttävaraus ko. tykille kohdistetulle kentälle (ks. yllä).

Pallotykkiin kuuluvat noin 100 palloa sekä tykin kaukosäätimen saat Smash Centerin asiakaspalvelusta ennen vuoroasi. Pallojen säilyttämisellä asiakaspalvelussa pyrimme vähentämään pallojen katoamista ja vaihtumista. Pallotykki tulee olla kytkettynä verkkovirtaan koko sen käytön ajan. Muistathan palauttaa vuorosi jälkeen kaukosäätimen ja pallot pallokassissa takaisin asiakaspalveluun. Olarin tennishallin ja Arena Center Myllypuron padelkenttien pallotykkien pallot ovat tykissä valmiina.

Tutustu tykkien toimintaan ennen pelivuoroasi alla olevien ohjeiden ja esittelyjen avulla.

Pallotykki Spinfire Pro 2

Spinfire 2 Pro on erittäin monipuolinen, akkukäyttöinen pallotykki, joka taipuu kaikenlaiseen harjoitteluun. Elektroniset säädöt mahdollistavat monipuolisia harjoituksia tykin avulla. Voit valita ja säätää erilaisten lyöntien pituuksia, kierteitä, nopeutta ja korkeutta. Tykin mukana on ohjeet ja niissä on esimerkkisäätöjä, joiden avulla saat tykin ampumaan juuri sellaisia palloja tai kuvioita kuin itse haluat.

Tutustu tykkiin ennen pelivuoroasi alla olevan esittelyn ja videoiden avulla:

https://www.jounisport.net/product_info.php?products_id=305

https://www.spinfiresport.com/product/spinfire-pro-2-ball-machine/

https://www.youtube.com/watch?v=ojkzKx7AWKU

https://www.youtube.com/watch?v=TwzURDFo02o