Iga Piotrowskasta uusi tenniksen aikuisvalmennusvastaava Helsinkiin - Janne Eerikäinen uusien haasteiden pariin

1.7.2024

Smashin tenniksen aikuisvalmennuksesta Helsingissä vastannut Janne Eerikäinen lähtee elokuun alussa uusien haasteiden pariin talon ulkopuolelle. Helsingin tenniksen valmennustiimissä pitkään mukana ollut Iga Piotrowska ottaa Jannen tehtävät vastuulleen ja aloittaa heinäkuun lopulla uutena Helsingin tenniksen aikuisvalmennusvastaavana. Igan vastuulle siirtyvät Jannelta myös Smashin jäsenrekisterin hallinta sekä smash@smash.fi-sähköpostin hoitaminen.

Kiitämme lämpimästi Jannea aikuisvalmennusvastuun sekä jäsenasioiden erinomaisesta hoidosta ja niiden kehittämisestä ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää jatkoon sekä onnea uusiin haasteisiin! Toivotamme myös Igalle menestystä uusien työtehtävien ja vastuiden parissa!

Tässä Jannen terveiset kaikille:

" ´'Kiitos' ei oikein riitä sanana kuvaamaan sitä, mitä haluaisin sanoa kaikille pelaajille, työkavereille ja muille ihmisille seuran ympärillä! Smash on ollut minulle enemmän kuin työpaikka, ja pelaajat ovat olleet aivan mahtavia. Tässä toiminnassa on mukana hienoja ihmisiä. Olen tehnyt tämän työn niin täysillä kuin pystyin ja jättänyt tähän aivan kaikkeni, mistään ei jää jossiteltavaa. Toiminta on loistavalla mallilla. Seuraajalleni Igalle toivotan menestystä työhön! Uusi alku ja uusi tekijä tuovat aina myös pelaajille jotain uutta hyvää toimintaan. 

Päätös vaihtaa työpaikkaa oli äärimmäisen vaikea, elämäni kovimpia päätöksiä. Kaikki on ollut Smashissa hyvin. Onneksi oli muutama viikko aikaa miettiä, mitä teen. Ratkaiseviksi asioiksi muodostuivat uusi, todella mielenkiintoinen haaste ja mahdollisuus ottaa juuri sopivan kokoinen seuraava askel työurallani sekä kaikin puolin hyvä työnkuva ja tarjous, jonka uudelta työnantajalta sain.”

Tässä Igan terveiset kaikille:

”Olen ottanut Helsingin tenniksen aikuisvalmennusvastaavan pestin vastaan Smashissa. Minulla on yli 25 vuoden työura takana, josta suuren osan olen toiminut graafikkona lehtialalla. Olen suorittanut taidealan opinnot Puolassa, jossa valmistuin Taiteen maisteriksi. Taide on siis ollut iso osa elämääni, mutta liikunta aina suuri intohimoni.

Nuorempana haaveilin liikunnanopettajan ammatista ja pelasin aktiivisesti lentopalloa. Terveydelliset syyt ohjasivat minut kuitenkin taidealalle, mutta liikunta pysyi aina harrastuksissani. Muutettuani Suomeen löysin tenniksen, joka vei minut mukanaan täysin. Etenin aloittelijasta nopeasti kilpatasolle ja lopulta valmentajaksi. Muutama vuosi sitten aloitin työt tuntivalmentajana Smashissa.

Mikä tekee Smashista erityisen minulle, on monipuolisuus, yhteisöllisyys ja vapaus. Pidän siitä, että Smashissa annetaan mahdollisuus toimia itsenäisesti ja tukea toisia. Odotan innolla yhteistyötämme ja sitä, että pääsemme jakamaan kokemuksia ja oppimaan yhdessä.

Jos teillä on kysymyksiä tai haluatte jutella, tulkaa rohkeasti juttelemaan tai laittakaa viestiä. Olen täällä teitä varten ja odotan innolla, mitä kaikkea saamme yhdessä aikaan!”

Kiitos Janne & Iga!

Tapio Totro
Toiminnanjohtaja, Smash ry
Toimitusjohtaja, Finland Tennis Oy

Iga Piotrowska