Aikuisten vapaaharjoittelu

Kesällä 2024 sulkapallon vapaaharjoittelu järjestetään sekä tiistaisin, että torstaisin klo 18-20.

Vapaaharjoittelu järjestetään kolmella eri tasolla, vähemmän pelanneet, enemmän pelanneet, sekä kilpa. Tapahtuma pelataan samaan aikaan niin, että kilpapelaajat pelaavat kentillä 6 ja 7, enemmän pelanneet kentillä 8, 9 ja 10, sekä vähemmän pelanneet kentillä 11 ja 12. Jos joku tapahtumista ei täyty, kenttiä voidaan vapauttaa vuoroille, joille on eniten kysyntää. 

Vähemmän pelanneet on tarkoitettu kaikille uusille seuran ulkopuolelta tuleville pelaajille, sekä Smash ry:n valmennustasoille aloittelijat & vähemmän pelanneet. Enemmän pelanneiden vuorolle voi osallistua Smash ry:n valmennustasot enemmän pelanneet, neluriryhmä, kuntokilpa, sekä kilpajuniorit. Kilpapelaajien vuoro on tarkoitettua Smash ry:n kilparyhmälle, sekä muiden seurojen kansallisissa kisoissa käyvien B:n nelinpelin miespelaajille, ja A:n nelinpelin naispelaajat. 

Pelaajat ilmoittautuvat omaa tasoa vastaavaan tapahtumaan omilla TennisClub tunnuksillaan ja maksavat osallistumisen ilmoittautumisen yhteydessä. Vapaaharjoitteluun saavat osallistua myös muiden seurojen pelaajat. Vapaaharjoittelu kesäkaudella 2024 maksaa Smash ry:n jäsenille 4,5€/pelaaja, muille 6€/pelaaja. Tapahtumassa pelataan omilla aidoilla sulilla, joita saa tarvittaessa ostettua hallin asiakaspalvelusta. 

Huom! Tapahtumaan ilmoittautuminen on sitoutuva, ja osallistumismaksu palautetaan ainoastaan sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

Vapaaharjoittelujen tarkoituksena on pelata pääsääntöisesti nelinpeliä vaihtuvilla pareilla ja vastustajilla, mutta kenttäkapasiteetin puitteissa myös kaksinpeli on vaihtoehto. Tapahtumaa ei ohjaa Smash ry:n valmentaja, vaan pelaajat pyörittävät pelejä omatoimisesti. Kysymyksissä ja ongelmatilanteissa voi olla yhteydessä Juliaan julia.vedenoja@smash.fi.

Suorat linkit eri tasojen ilmoittautumiseen löydät klikkaamalla alta