Nuorten kesävalmennus 14-19v

Sulkapallon nuorten kesävalmennus järjestetään maanantaina ja keskiviikkona klo 16-18 viikoilla 23 ja 24.

Kurssi sisältää valmennuksen saman viikon ma ja ke, eli yhteensä 4h. Kummallekin viikolle ilmoittaudutaan erikseen.

Valmennus on tarkoitettu ensisijaisesti jo toiminnassa oleville kaiken tasoisille 14v-19v nuorille. Osallistujat jaetaan iän ja pelikokemuksen mukaan pienempiin ryhmiin, jotta osallistujat saavat heille sopivaa valmennusta ja mahdollisimman tasaisia pelejä.

Harjoittelun teema vaihtuu päiväkohtaisesti, mutta tapahtuman perusrakenne päivästä riippumatta on 1h lajiharjoituksia + 1h peliä.

Kesätreenit valmentaa Smash ry:n koulutettu valmentaja. 

Kurssit pidetään Smash Centerin kentillä, os. Varikkotie 4, 00900 Helsinki (400 m Itäkeskuksesta, 20 min rautatieasemalta).

Yhden viikon hinta (ma + ke)

  • 40€ / vko Smash ry:n jäsenille
  • 50 € / vko seuran ulkopuoliset jo jonkin aikaa sulkapalloa pelanneet

Ilmoittautuminen kesätreeneihin TennisClubissa: 

Tutustuttehan alta löytyviin Smash ry:n kurssi- ja leiriehtoihin ja huomioittehan, että leiri ei sisällä vakuutusta. Ilmoittautumalla hyväksyt ehdot.

Lisätietoa nuorten kesävalmennuksesta:
Julia Vedenoja
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠julia.vedenoja@smash.fi

Smash ry:n kesä 2024 leiri- ja kurssiehdot SULKAPALLO

ILMOITTAUTUMINEN SEKÄ MAKSU

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen ja kurssi/leirimaksun maksaminen tehdään Smashin tapahtumajärjestelmässä viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Ajankohdan jälkeen otamme lisää pelaajia mukaan maksimikapasiteetti huomioiden.

Ilmoittautumisesta lähetetään ilmoitettuun sähköpostiin vahvistusviesti, että ilmoittautuminen sekä maksu on tullut perille. Smash ry pidättää oikeuden rajoittaa osallistujamäärää - osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistujille lähetetään tervetulotiedote sähköpostilla viikkoa ennen kurssia/leiriä, jossa on tarkempia ohjeistuksia.

KURSSIN / LEIRIN PERUUTUSEHDOT

Smash ry pidättää oikeuden peruuttaa kurssi 5 päivää ennen kurssin alkua, mikäli osallistujien minimimäärä ei ylity.

TEAM SPORTIA -kokopäiväleirit:

Osallistuja voi peruuttaa ilmoittautumisensa 14 vrk ennen leiriä, jolloin palautetaan 100% leirin hinnasta. Jos leirivaraus peruutetaan myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssin alkua, veloitetaan koko leirin hinta. Peruminen on tehtävä kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen julia.vedenoja@smash.fi.

Lapsen sairastuessa leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan, mutta ainoastaan niissä tapauksissa, jossa poisjäännistä ilmoitetaan ennen leirin alkua. Ilmoitus poisjäännistä sekä lääkärintodistus on lähetettävä kirjallisesti sähköpostina osoitteeseen julia.vedenoja@smash.fi.

Lyhytkurssit (Nuorten kesävalmennus)

Lapsen sairastuessa kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan, mutta ainoastaan niissä tapauksissa, jossa poisjäännistä ilmoitetaan ennen kurssin alkua.  Ilmoitus poisjäännistä sekä lääkärintodistus on lähetettävä kirjallisesti sähköpostina osoitteeseen julia.vedenoja@smash.fi.

Leiri/kurssimaksut palautetaan asiakkaalle mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin vasta kurssin/tapahtuman jälkeen.

HUOMIOITAVAA ERITYISTARPEISTA

Ryhmävalmennuksessa emme voi huomioida mahdollisia yksittäisen pelaajan erityistarpeita, jotka vaatisivat erillistä avustusta/avustajaa.

VAKUUTUS

Kurssin / leirin hinta ei sisällä vakuutusta.

MAKSAMINEN

Kurssi / leirimaksu maksetaan nettimaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tapahtumajärjestelmässä. Kurssi / leirimaksua ei voi maksaa paikan päällä.

SMASH RY:N JÄSENYYS

Voit halutessasi liittyä Smash ry:n jäseneksi. Alle 18-vuotiaiden jäsenmaksu vuodelle 2024 on 20 €. Lisätietoja jäsenyydestämme Jäsenyys-sivulla.

VALOKUVAUS

Jos pelaaja ei halua, että hänestä kurssin/ leirin aikana mahdollisesti otettuja kuvia käytetään Smash ry:n viestinnässä, asia pitää ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä lomakkeella tai kirjallisesti osoitteeseen smash@smash.fi.