Smash ry:n jäsenyys

Smashin jäseneksi kannattaa liittyä heti vuoden alussa, jolloin voit nauttia mahtavista jäseneduista koko vuoden.

Yhdellä jäsenmaksulla saat etuja Smashin tarjoamista palveluista ja tapahtumista Helsingissä, Espoossa ja Kotkassa! Kaikki jäsenet saavat alennusta irto- ja vakiovuoroista Helsingin Smash Centerissä ja Arena Center Myllypuron padelkentillä, Espoossa Olarin Tennishallissa sekä Kotkassa Kotkan Tennishallissa. Voit vaikka osallistua tennisvalmennukseen Espoossa, käydä padelkurssilla Helsingin Smash Centerissä ja pelata jäsenhintaan Kotkan Tennishallilla.

Yhdellä jäsenmaksulla voit myös edustaa seuraa kaikkien edustamiemme lajien kilpailuissa (tennis, padel, sulkapallo, squash, pöytätennis, racketlon) sekä seurojen ja joukkueiden välisissä sarjaotteluissa (esim. sarjatennis ja sarjapadel).

Smashin jäsenet saavat alennusta mm. Smash Centerissä sijaitsevan Pro Shopin tuotteista ja mailanjännityspalveluista sekä Smash Centerin kuntosalikäynneistä ja golfsimulaattorivarauksista.

Smashin järjestämät kurssit ja tapahtumat ovat jäsenille edullisempia ja jäsenet ovat oikeutettuja osallistumaan Smashin järjestämään valmennukseen. Kaikki uudet Smashin valmennukseen mukaan tulevat liitetään automaattisesti myös Smashin jäseniksi. Seura voi tarjota valmennusta vain jäsenilleen. 

Smashin jäsenet saavat liittyessään tunnukset TennisClub-jäsenpalveluun, joka on Suomen Tennisliiton jäsenseuroilleen tarjoama palvelu. Smash on monilajiseura ja Suomen suurin mailapeliseura ja tarjoamme TennisClubin kautta palvelut luonnollisesti kaikkien mailapelilajien parissa toimiville jäsenillemme. TennisClubissa Smashin jäsenet voivat ilmoittua Smashin järjestämille kursseille ja tapahtumiin edullisemmalla jäsenhinnalla. TennisClubissa voit myös mm. päivittää omia tietojasi sekä näet seuran jäsenkortin ja ajankohtaiset jäsenedut, kun jäsenyys on voimassa. Jäsenkortti mahdollistaa kätevästi jäsenyyden toteamisen myös yhteistyökumppanien toimipisteissä. Lue lisää TennisClub-sivulla.

Etuja ja alennuksia Smashin jäsenille tarjoavat useat yhteistyökumppanimme, mm. Kotisiivousyritys Mamselli, IKI-Kiuas, Kiinteistömaailma Itäkeskus, Laajasalon Golf, Onnipyörä sekä Tackla Center. Jäsenpalvelustamme TennisClubista löydät jäsenkorttisi, jolla voit mm. todistaa jäsenyytesi yhteistyökumppanin liikkeessä. Lisätietoja kumppaniemme tarjoamista jäseneduista löydät sivulta Jäsenedut.

Smash on myös Olympiakomitean Tähtiseura. Smash on ansainnut Olympiakomitean Tähtiseura-ohjelman alaisen tenniksen laatuseuraohjelman lasten ja nuorten sekä aikuisten tähtimerkit.


Liittyminen jäseneksi ja jäsenmaksut


Voit liittyä Smashin jäseneksi täyttämällä sivun alareunassa olevan sähköisen jäsenhakemuksen. Valitse hakemuksessa kotiseurasi: Smash Helsinki, Smash Espoo tai Smash-Kotka.

Jäsenhakemuksesi käsittelyyn menee noin viikko. Saat ilmoituksen ja tunnukset TennisClubiin, kun sinut on liitetty jäsenrekisteriin. Jäsenyys laskutetaan sähköpostilla jäseneksi liittymisen jälkeen.

Kaikki uudet Smashin valmennukseen mukaan tulevat liitetään automaattisesti myös Smashin jäseniksi ja jäsenmaksu laskutetaan heiltä vuoden ensimmäisen valmennuslaskun yhteydessä. Seura voi tarjota valmennusta vain jäsenilleen. Valmennuksessa mukana olevien tai valmennukseen hakevien ei tarvitse erikseen hakea jäsenyyttä.

Holhooja vastaa alaikäisen lapsensa jäsenyys-, valmennus- ja muista seuratoimintaan liittyvistä kuluista.

Jäsenyys on jatkuva kunnes se kirjallisesti irtisanotaan joko valmennuksen irtisanomisen yhteydessä valmennuksen irtisanoutumislomakkeella, sähköpostilla osoitteeseen smash@smash.fi tai postitse Smashin toimistoon lähetetyllä kirjallisella ilmoituksella. Puhelimitse emme vastaanota irtisanoutumisia. Irtisanoutuminen on tehtävä kalenterivuoden loppuun mennessä, jotta seuraavasta vuodesta ei muodostu laskua. Mikäli irtisanoutuminen tehdään vuoden alussa, eroava on velvollinen maksamaan kyseisen vuoden jäsenmaksunsa. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun asti irtisanomisen jälkeen. Valmennuksen lopettaminen ei päätä seuran jäsenyyttä, vaan se on irtisanottava erikseen.

Jäsenmaksut 2024

Jäsenmaksut laskutetaan valmennuslaskun yhteydessä tai erikseen tammi-helmikuun aikana. Jäseniksi myöhemmin kuluvan vuoden aikana liittyviltä jäsenmaksu laskutetaan jäseneksi liittymisen jälkeen tai seuraavan valmennuslaskun yhteydessä.

- Aikuiset 45 € / kalenterivuosi

- Juniorit (alle 18-v.) 20 € / kalenterivuosi

- Perhejäsenyys 90 € / kalenterivuosi
Perhejäsenyyteen voi kuulua vanhempien lisäksi 25-vuotiaat ja sitä nuoremmat perheenjäsenet, jotka ovat virallisesti kirjoilla samassa osoitteessa. Perhejäsenmaksu tulee anoa edellisen vuoden loppuun mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen smash@smash.fi. Anomus voi olla vapaamuotoinen viesti, josta ilmenee perheenjäsenten nimet ja syntymäajat ja osoite.

Lisätietoja:
Smash ry
smash@smash.fi

Jäsenhakemuslomake

Liityn jäseneksi
Ensisijainen lajini
Osallistun tällä kaudella valmennukseen
Haluan olla mukana seuratoiminnassa (vapaaehtoinen)
Haluan vastaanottaa seuran uutiskirjeitä sähköpostilla
Olen lukenut ja hyväksyn yllä mainitut jäsenyysehdot

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.