Mailapelikurssit ja -tapahtumat

Yli 400 tapahtumaa vuodessa

Smash järjestää vuosittain yli 400 kurssia ja tapahtumaa mailapeliemme tenniksen, padelin, sulkapallon, pöytätenniksen ja squashin parissa. 

Alkeis- ja peruskurssilla voit tutustua perusteisiin ja saat hyvät edellytykset omatoimiseen harjoitteluun sekä voit jatkaa harjoittelua Smashin säännöllisessä ryhmävalmennuksessa. Jo hieman edistyneemmät voivat hakea lisäoppia jatkokursseilta ja klinikoilta ja osallistua erilaisiin pelitapahtumiin. Kursseilla ja tapahtumissa löydät myös uusia pelikavereita. Tutustu tarjontaamme Helsingissä ja Espoossa ja tule mukaan! 


Monipuolista kesätoimintaa kaikille

Järjestämme kesällä 2024 toimintaa viidessä lajissa yli 100 kurssin ja tapahtuman voimin!

Tutustu kurssi-, tapahtuma- ja valmennustarjontaamme KESÄ 2024 -sivuilla!

Kurssit ja tapahtumat TennisClubin tapahtumakaupassa

Kurssit ja tapahtumat näet myös suoraan tapahtuma- ja jäsenpalvelussamme TennisClubissa, jossa voit selailla tapahtumia lajin, paikan ja ajan mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu palvelussa, ja tapahtuma myös maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla. Palvelussa myös näet ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonoon.

Tutustu tarjontaan, hae lajin ja paikan mukaan ja ilmoittaudu:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat


Tapahtumat Smashin jäsenille edullisempaan jäsenhintaan

Smash ry:n jäsenet voivat ilmoittautua kursseille ja tapahtumiin edullisemmalla jäsenhinnalla. Jäsenhinnan saa, kun on Smash ry:n jäsen ja kirjautuneena TennisClub-palveluun. Smash jäsenenä saat myös paljon muita etuja - lue lisää ja liity jäseneksi Jäsenyys-sivulla.


Mailapelitapahtumat ja -kurssit yrityksille

Smash ry ja Smash Center tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet yritysliikuntaan mailapelien parissa. Tarjoamme yrityksille myös vakiovuoroja ja säännöllistä valmennusta. Smash Centeristä löydät myös tilavan kokoushuoneen isommallekin ryhmälle ja kahvilastamme voit tilata tapahtumaasi sopivat tarjoilut. Lue lisää Yritystapahtumat-sivulla.


Tutustu tarjontaamme ja tule mukaan!