Irtisanoutumislomake

Valmennuksesta irtisanoutuminen kesken valmennuskauden

Irtisanoutuminen valmennuksesta kesken kauden tulee tehdä kirjallisesti täyttämällä alla oleva irtisanoutumislomake. Irtisanoutuminen astuu voimaan kun käynnissä oleva laskutusjakso päättyy (löydät laskutusjaksot valmennusehdoista). Valmennukseen voi osallistua irtisanoutumisen jälkeen vielä laskutusjakson loppuun asti.

Mikäli pelaajalla on useampi valmennuspaikka ja hän haluaa keskeyttää harjoituksen vain osassa niitä, riittää että tästä ilmoittaa sähköpostilla vastuuvalmentajalle ehdoissa mainittujen irtisanomisaikojen puitteissa, jolloin ko. valmennuspaikan laskutus loppuu ko. laskutusjakson lopussa.

Smashin jäsenyys

Irtisanoutuminen valmennuksesta ei automaattisesti irtisano Smash ry:n jäsenyyttä, mutta alla olevalla irtisanoutumislomakkeella voi myös ilmoittaa, jos ei halua jatkaa Smashin jäsenyyttä seuraavana vuonna. Jäsenyyttä kannattaa kuitenkin ehdottomasti jatkaa, vaikka ei enää jatkaisikaan valmennusryhmässä. Smashin jäsenenä saat paljon etuja ja alennuksia, mm. alennusta toimipaikkojemme kenttävuokrista, Smash Centerin Pro Shopin tuotteista, kuntosalikäynneistä ja golfsimulaattorivarauksista sekä Smashin järjestämistä kursseista ja tapahtumista. Etuja ja alennuksia Smashin jäsenille tarjoavat myös useat yhteistyökumppanimme. Yhdellä jäsenmaksulla voit myös edustaa seuraa kaikkien edustamiemme lajien kilpailuissa (tennis, sulkapallo, padel, squash, pingis, racketlon) sekä seurojen ja joukkueiden välisissä sarjaotteluissa. Lue lisää jäseneduista Jäsenedut-sivulla

Smashin jäsenyys on voimassa valmennuksesta irtisanoutumisesta huolimatta kuluvan vuoden loppuun asti. Jos haluat irtisanoa pelkän jäsenyyden, ilmoita siitä Smashille sähköpostilla osoitteeseen smash@smash.fi.

Irtisanoutuminen valmennuksesta

Irtisanoutuminen koskee
Jatkanko Smash ry:n jäsenenä seuraavana vuonna?