Sulkapallovalmennus, Helsinki

Sulkapallon viikoittainen ryhmävalmennus aikuisille ja lapsille

Smash tarjoaa ohjattua ja säännöllistä sulkapallon ryhmävalmennusta aikuisille, lapsille ja nuorille. Valmennusryhmät harjoittelevat Helsingissä Smash Centerissä.

Sulkapallon juniorivalmennuksessa lapset ja nuoret harjoittelevat taso- ja ikäryhmissä aloittelijoista kilpapelaajiin. Harjoituksia räätälöidään pelaajien pelitasoon soveltuviksi.

Sulkapallon aikuisvalmennuksessa⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ valmennusryhmät kootaan pelaajien tason mukaisesti, ja mukana ryhmissä on pelaajia aloittelijoista kilpaileviin pelaajiin. Ryhmissä harjoitellaan monipuolisesti sulkapallon tekniikkaa sekä taktiikkaa asiantuntevan valmentajan opastuksessa. 

Monet pelaajistamme osallistuvat aktiivisesti myös vapaaharjoitteluun ja kansallisiin kilpailuihin. Aikuisille järjestetään myös alkeis- ja jatkokursseja. Lapset voivat säännöllisen valmennuksen lisäksi osallistua perhekursseille ja perhevuoroille sekä tutustua sulkapalloon ja muihin mailapeleihin kesäleireillä. Lue lisää Sulkapallokurssit ja -tapahtumat sekä Kilpailutoiminta -sivuilla.

Valmentajina valmennusryhmissä toimivat ammattitaitoiset sulkapallovalmentajamme.

Tervetuloa mukaan!