Padelvalmennus, Helsinki

Padelin viikoittainen ryhmävalmennus aikuisille ja lapsille

Smash tarjoaa ohjattua ja säännöllistä padelin ryhmävalmennusta aikuisille, lapsille ja nuorille. Valmennusryhmät harjoittelevat Helsingissä Smash Centerissä sekä Arena Center Myllypuron padelkentillä

Padelin juniorivalmennuksessa lapset ja nuoret harjoittelevat pääsääntöisesti 4 hengen ryhmissä ja yksi harjoituskerta kestää yhden tunnin. Padelin juniorivalmennus jakaantuu ikä- ja tasoryhmiin ja harjoituksia voidaan räätälöidä pelaajien pelitasoon soveltuviksi.

Padelin aikuisvalmennuksessa⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ harjoitellaan pääsääntöisesti 4 hengen ryhmissä ja yksi harjoituskerta kestää 1,5 tuntia. Valmennusryhmät kootaan pelaajien tason mukaisesti, ja mukana ryhmissä on pelaajia aloittelijoista kilpaileviin pelaajiin. Ryhmissä harjoitellaan monipuolisesti padelin tekniikkaa sekä taktiikkaa asiantuntevan valmentajan opastuksessa. 

Monet pelaajistamme osallistuvat aktiivisesti myös vapaaharjoitteluun, kansallisiin kilpailuihin ja sarjapadeliin. Aikuisille järjestetään myös erilaisia pelitapahtumia, padelklinikoita sekä alkeis- ja jatkokursseja. Lapset voivat tutustua padeliin ja muihin mailapeleihin säännöllisen valmennuksen lisäksi kesäleireillä. Lue lisää Padelkurssit ja tapahtumat- ja Kilpailutoiminta- sivuilla.

Valmentajina valmennusryhmissä toimivat ammattitaitoiset padelvalmentajamme.

Tervetuloa mukaan!

Arena Center Myllypuron padelvarausten ALE -50% jatkuu sisäkauden loppuun: padelkenttien varaukset -50% ma-to klo 7-16 sekä perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina koko päivän 2.6.2024 saakka!

Arena Center Myllypuro Padel SALE -50% from Monday to Thursday 7am - 4pm and Friday, Saturday and Sunday all day until 2nd June 2024!