Sulkapallon vapaaharjoittelu Smash Centerissä

Valmennuskaudella 2023-2024 vapaaharjoittelut järjestetään lauantaisin klo 10-12 (harrastepelaajat) ja klo 12-14 (kilpapelaajat).

Pelaajat ilmoittautuvat tapahtumaan TennisClub-jäsenpalvelussa omilla tunnuksillaan ja maksavat osallistumisen ilmoittautumisen yhteydessä. Vuoron maksaminen kassalle ei ole enää vaihtoehto. Uudistuksen myötä vapaaharjoitteluun saavat osallistua myös muiden seurojen pelaajat. Vapaaharjoittelu maksaa Smash ry:n jäsenille 5,50€/pelaaja, muille 9€/pelaaja. 

Tapahtumassa pelataan omilla aidoilla sulilla, joita voi tarvittaessa ostaa Smash Centerin asiakaspalvelusta. Tapahtumaan ilmoittautuminen on sitova, ja osallistumismaksu palautetaan ainoastaan sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

Vapaaharjoittelujen tarkoituksena on pelata pääsääntöisesti nelinpeliä vaihtuvilla pareilla ja vastustajilla, mutta kenttäkapasiteetin puitteissa myös kaksinpeli on vaihtoehto. Tapahtumaa ei ohjaa Smash ry:n valmentaja, vaan pelaajat pyörittävät pelejä omatoimisesti. Kysymyksissä ja ongelmatilanteissa voi olla yhteydessä Juliaan julia.vedenoja@smash.fi.

Sulkapallon vapaaharjoittelu (avoin) lauantaisin klo 10-12:
Vuorolle saavat osallistua kaiken tasoiset yli 14-vuotiaat pelaajat. Huom. vapaapelit ovat omatoiminen tapahtuma, eikä paikalla ole valmentajaa ja pelaajat osallistuvat vuorolle omalla vastuulla. 

Sulkapallon vapaaharjoittelu (kilpapelaajat) lauantaisin klo 12-14: Vuorolle saavat osallistua kaikki vähintään C-tasolla kilpailuissa käyvät aikuispelaajat, Smashin valmennustasot 4 ja 5. 

Ilmoittautuminen  vapaaharjoitteluun avataan saman viikon maanantaina klo 12 alkaen TennisClub-jäsenpalvelussa osoitteessa https://www.tennisclub.fi/pelaaja/site/login.