Tenniksen pelitapahtumat aikuisille

Aikuisten pelitapahtumat ovat hyvä mahdollisuus kokeilla matalan kynnyksen pisteistä pelaamista, ja pelaaja saa useita otteluita erilaisia pelaajia vastaan. Sellaisenaan pelitapahtumat palvelevat suoraan aloittelevan tai pidemmänkin aikaa pelanneen pelaajan kehittymistä ja valmentautumista.

Kaksinpelitapahtumissa pelaajat jaetaan sopivan tasoisiin lohkoihin ja pelataan kaksinpelejä aikapeleinä. Tarvittaessa käytetään sovellettuja palloja, sääntöjä ja kenttäkokoja pelaajien tason mukaan. Mukaan mahtuu 15 tai 12 pelaajaa, riippuen pelitapahtuman kestosta. Pelit pelataan kahdella - kolmella kentällä. Pelit pelataan vaihtopeleinä (5 pelaajaa samanaikaisesti yhdellä kentällä, 1 pelaaja on huilivuorossa). 

Nelinpelitapahtumissa pelataan nelinpelejä vaihtuvin parein. Tarvittaessa käytetään sovellettuja palloja sekä sääntöjä. Mukaan nelinpelitapahtumiin mahtuu 12 pelaajaa. Valmentaja ohjaa ja opastaa nelinpelien oikeassa kulussa, sijoittumisessa sekä nelinpelin taktisissa perusteissa pelien aikana.

Muutokset aikatauluihin, hintoihin sekä pelijärjestelyihin pidätetään.

Aikuisten pelitapahtumat Olarin Tennishallissa keväällä 2024


09.03.2024    Pelitapahtuma Olarissa (Aikuis+Juniori) Taso 4-6 [Kaksinpeli]


Ilmoittaudu kursseille tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevia kurssirivejä. Kurssi maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla, jolloin paikka kurssilla vahvistuu. Jäsenhinnan saa, jos on Smash ry:n jäsen ja kirjautuneena TennisClub-jäsenpalveluun. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa kurssimaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Peruutusehdot:
Osallistumisen kurssille voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash-espoo@smash.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat


Oikeudet muutoksiin pidätetään.