Tennisvalmennus, Helsinki

Tenniksen viikoittainen ryhmävalmennus lapsille ja aikuisille Smash Centerissä

Smashin tenniksen valmennustoiminta Helsingissä jakautuu juniori-, kilpa- ja aikuisvalmennukseen. Valmennusryhmät harjoittelevat Helsingissä Smash Centerissä. Valmennusjärjestelmän tavoitteena on tarjota kaikenikäisille mielekäs tapa harrastaa ja oppia tennistä.

Juniorivalmennuksessa voi tenniksen harjoittelun aloittaa Lasten Tennismaailman perhetenniksessä jo 3-5 -vuotiaana. Perhetenniksestä voi jatkaa mini- ja miditennikseen (5-10v.), ja edelleen esikilpa- ja kilpavalmennukseen tai harrastevalmennukseen (11-19v.). Kesällä lapset ja nuoret voivat osallistua viikon kestäville tenniksen kesäleireille tai lyhytkestoisemmille kursseille.

Aikuisvalmennuksessa⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ harjoitellaan pienryhmissä 1-3 kertaa viikossa valmentajan johdolla. Valmennusryhmät kootaan pelaajien tason mukaan. Osa pelaajista osallistuu aktiivisesti myös kilpailuihin, sarjatennikseen ja hallisarjaan. Aikuisille järjestetään myös alkeis- ja jatkokursseja, kahden tunnin treenejä, tennisklinikoita sekä erilaisia pelitapahtumia sekä seuramatkoja mm. Espanjaan. Lue lisää Kilpailutoiminta ja Tenniskurssit ja tapahtumat -sivuilla.

Kilpavalmennuksessa on 8-19 -vuotiaita pelaajia, jotka pelaavat tennistä tavoitteellisesti ja osallistuvat säännöllisesti kilpailuihin. Kilpavalmennuksen sisällä on eritasoisia ja eri tavoitetasolla olevia kilpapelaajia. Pelaajat on jaettu iän, sekä tavoitetason ja taitotason mukaan eri tasoihin.

Yksityistunnilla kahdestaan valmentajan kanssa voit keskittyä hiomaan tekniikkaa tai saat apua sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Tervetuloa mukaan!