Yrityksille: mailapelikurssit, tapahtumat ja valmennus

Smash ry ja Smash Center tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet yritysliikuntaan mailapelien parissa. Tarjoamme opetusta ja kursseja tenniksen, padelin, squashin, sulkapallon ja pöytätenniksen parissa sekä voimme tutustuttaa yrityksesi työntekijät pickle ballin, racket ballin ja racketlonin maailmaan. Tarjoamme yrityksille myös vakiovuoroja ja säännöllistä valmennusta. 

Smash Centeristä löydät myös tilavan kokoushuoneen isommallekin ryhmälle. Kokoushuoneeseen mahtuu 42 henkilöä ja se on varustettu videotykillä sekä fläppi- ja tussitaululla. Smash Centerin kahvila tarjoaa kahvit ja virvokkeet, lounaan sekä illallisen. Smash Centerin Pro Shopista löytyy tuotteet, asusteet ja varusteet pelaajille. Smash Centerissä on myös kuntosali sekä golfsimulaattori.

Ota yhteyttä, niin järjestämme tapahtuman tai valmennusta toiveidesi mukaan!

Tarjoamme myös mahdollisuutta yhteistyösopimuksiin ja esim. edullisimpiin päivätunteihin yrityksille. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Gasmet Oy, SGN Nieminen, Fiskars Oyj ja Marimekko.


Mailapelikilpailuja (racketlon) yrityksille, yhteisöille ja kaveriporukoille

  • 12 tenniskenttää sisällä, 2 ulkona
  • 9 sulkapallokenttää
  • 2 padelkenttää sisällä, 4 ulkona
  • 3 squashkenttää
  • 3 pingispöytää
  • Golfsimulaattori
  • Kahvila-ravintola
  • Kokoushuone (42 paikkaa)
  • Smash Klubi

Järjestämme vuosittain kymmeniä mailapelitapahtumia ja -kilpailuja erilaisille mailapeleistä kiinnostuneille tahoille. Tarvittaessa autamme järjestelyissä, kaavioiden teossa, arpomisessa ja säännöissä. Smash Centeristä löytyy myös tarvittaessa kaikkiin lajeihin lainamailoja ja -palloja.

Mailapeliturnaus 16 pelaajalle voidaan pelata muutamassa tunnissa tenniksessä, sulkapallossa, squashissa ja pöytätenniksessä, mutta turnaukseen voidaan käyttää aikaa myös koko päivä esim. yrityksen TYKY-päivän yhteydessä. Aluksi järjestetään alkulohkot ja menestyksen mukaan jokainen pelaaja pelaa vielä sijoituslohkot eli finaalit. Molemmissa lohkoissa kaikki pelaavat kaikkia vastaan ja ratkaisevat näin sijoituksensa.

Tervetuloa pelaamaan ja viihtymään Smash Centeriin!

Tiedustelut:
Tapio Totro 
Toiminnanjohtaja / Toimitusjohtaja
Smash ry / Finland Tennis Oy (Smash Center)
puh. 040-5110666
tapio.totro@finlandtennis.com