Vakiovuorot

OMA VAKIOVUORO KESÄKAUDELLE?

Oletko kiinnostunut omasta säännöllisestä vakiovuorosta sisä- tai ulkokentillemme kesäkaudella 2024? Ota yhteyttä sähköpostilla sopimukset@finlandtennis.com.

Viikoittaisia vakiovuoroja voi varata kaikkiin toimipaikkoihimme - Smash Centeriin, Olarin Tennishalliin sekä Arena Center Myllypuron padelkentille.

Vakiovuorokausi sisäkaudella 2023-2024 on 14.8.2023-2.6.2024.

Asiakas voi laittaa myyntiin vakiovuoronsa, mutta on velvollinen maksamaan sen, ellei sitä hänen poissaollessaan saada vuokratuksi muille asiakkaille.

Sisäkauden vakiovuorosopimus on voimassa toistaiseksi ja sen voimassaolo jatkuu ilman sopimuksen uusimista kesätauon jälkeen seuraavalla sisäkaudella, kunnes sopimus irtisanotaan. Sisäkauden vakiovuorosopimus ei ole voimassa kesäkaudella - kesäkaudelle voidaan tehdä vakiovuorosopimus erikseen.

Vakiovuorosopimus edellyttää asiakkaan rekisteröitymistä varausjärjestelmäämme osoitteessa varaavuoro.smash.fi. Järjestelmän kautta sopimus myös allekirjoitetaan sähköisesti. Järjestelmässä voi myös laittaa tarvittaessa oman vakiovuoronsa myyntiin.

Kaikkien toimipaikkojemme vapaita vakiovuoroja voi tiedustella sähköpostilla osoitteesta sopimukset@finlandtennis.com.

Smash Center

Smash Center tarjoaa sisäkausille tenniksen, padelin, sulkapallon, squashin ja pöytätenniksen viikoittaisia vakiovuoroja. Kesäkaudelle vakiovuorosopimuksen voi tehdä Smash Centerin ulkopadelkentille. Katso vakiovuorojen hinnat Smash Centerin Hinnasto-sivulta.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Arena Center Myllypuro Padel

Padelin vakiovuoroja on saatavilla Arena Center Myllypuroon. Padelkenttien vakiovuorojen hinnasto löytyy Arena Center Myllypuron Hinnasto-sivulta.

Arena Center Myllypuron padelkentille on vielä hyvin varattavissa viikoittaisia vakiovuoroja, myös prime time -aikaan!

Olarin Tennishalli

Olarin Tennishallin tenniskentille voi varata vakiovuoron. Vakiovuorojen hinnasto löytyy Olarin Tennishallin Hinnasto-sivulta.