Sähköautojen latausasemat

Smash Centerin pysäköintipaikalla on sähkö- ja hybridiautojen latausasemat vapaasti asiakkaiden käytössä

Latauspaikkoja on yhteensä kuusi kolmella eri ”kaksisilmäisellä” latausasemalla. Latausasemat ovat avoimia Smash Centerin asiakkaille, ja ne eivät vaadi tunnistautumista tai rekisteröitymistä. Latausasemat on varustettu pankkikortinlukijoilla ja maksu tapahtuu kätevästi lähimaksulla. Latauksen hinta on vuoden 2024 alusta lähtien 0,25€/kWh. Myös pysäköintimaksu tulee maksaa latauksen yhteydessä silloin, kun pysäköinti on maksullista - lue lisää pysäköinnin maksullisuudesta.

Lataus on kätevä tehdä sillä aikaa, kun käy itse pelaamassa. Latausasemien parkkipaikat on tarkoitettu vain sähkö- ja hybridiautojen lataukseen, muutoin ko. parkkipaikkoja ei tule käyttää. Pysäköinti on sallittua vain latauksen ajaksi eli kuljettaja on velvollinen siirtämään auton pois latauspaikalta, kun auton akku on täyteen ladattu.

Smash Centerin latausasemat on toimittanut kotimainen sähköautojen pikalatausasemien valmistaja Unified Chargers. Tulevaisuutta ajatellen latauskenttä toteutettiin siten, että latauskapasiteetti on helppo kaksinkertaistaa kahdelletoista autolle. Kaapeloinnit ja maa-asennusjalustat laajennukselle tehtiin valmiiksi kerralla.