Maksullinen pysäköinti

Smash Centerin pysäköinti- ja piha-alue on maksullinen arki-iltaisin ma-pe klo 16-23 sekä la ja su (myös arkipyhät) koko päivän ajan klo 00-24

Pysäköintimaksun maksutapoina on ParkMan- ja EasyPark-maksusovellukset (lisätietoja alempana). Pysäköintimaksun hinta on 1,00€ / h + maksupalvelun veloittama palvelumaksu pysäköintisovelluksen käyttäjältä käyttäjän oman palvelusopimuksen mukaisesti. Pysäköinnistä maksetaan käytetyn ajan mukaan. Esim. jos pysäköit 65 minuuttia, maksat vain 65 minuutista, et kahdesta tunnista. Vastaavasti, jos pysäköit puoli tuntia, maksat vain puolesta tunnista, et koko tunnista. Pysäköinti on sovellusten lisäksi myös mahdollista käynnistää ja lopettaa soittamalla EasyParkin soittopalveluun (ks. tarkemmat ohjeet alempana).

Tavoitteena pysäköintialueen maksullisuudella on vapaan pysäköintitilan takaaminen erityisesti omille asiakkaillemme. Läheisen Myllypuron jäähallin pysäköinti on maksullinen ja jäähallin asiakkaat ovat käyttäneet Smash Centerin pysäköintialuetta. Jäähallin viereisen liikuntahalli Puron pysäköintialue on myös maksullinen. Seuraamme pysäköintitilannetta ja tarvittaessa mietimme muita vaihtoehtoja sekä teemme muutoksia käytäntöihin.

Pysäköintimaksut menevät lyhentämättöminä Smash Tukisäätiön kautta taloudellista apua tarvitsevien mailapeliperheiden lasten ja nuorten harjoitteluun sekä tavoitteellisesti mailapelejä harrastavien ja mailapeleissä kilpailevien lasten ja nuorten tukemiseen.

Pysäköintimaksu tulee maksaa myös sähköautojen latauksen yhteydessä silloin, kun pysäköinti on maksullista. Lue lisää sähköautojen lataamisesta.

Pysäköintialueella on kaksi 10 min maksutonta saattoliikenneparkkipaikkaa tenniskentän 14 edessä. Paikoilla voi pysäköidä maksutta 10 min esim. kun hakee lasta treeneistä tai tuo mailan jännitykseen.

Läheisellä Metrovarikonkujalla pysäköinti on kielletty, sillä bussit eivät mahdu ajamaan pois varikolta pysäköityjen autojen takia.

Mahdolliset pysäköintimaksuihin liittyvät reklamaatiot, huomautukset tai korjauspyynnöt pyydetään lähettämään suoraan pysäköinninvalvojan Nordin Park Oy:n asiakaspalveluun sähköpostilla osoitteeseen info@nordicpark.fi. Reklamaatiot käsitellään aina kirjallisesti.

Muut pysäköintiin liittyvät tiedustelut Finland Tennis Oy:n toimitusjohtajalle Tapio Totrolle sähköpostilla osoitteeseen tapio.totro@finlandtennis.com.

Smash Centerin kiinteistön alueella pysäköinti on kaikille helpompaa, turvallisempaa ja joustavampaa, kun jokainen noudattaa pysäköintiä koskevia sääntöjä ja aikoja. Kiitos!

Ohjeita ParkMan- ja EasyPark-maksusovellusten käyttöön:

- Sovellukset on ladattavissa iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille älypuhelimen sovelluskaupasta. 
- Kun sovellus on asennettu, seuraa rekisteröitymisohjeita, anna puhelinnumerosi ja lisää pyydetyt tiedot maksukortista tai muusta maksutavasta sekä rekisterinumero pysäköinnin veloitusta varten.
- Pysäköityäsi, avaa sovellus ja valitse aluekoodilla missä haluat pysäköidä sekä vahvista pysäköinnin aloittaminen. Smash Centerin aluekoodi on 477 ja se löytyy myös alueen kylteistä.
- Kun palaat autollesi, avaa sovellus ja lopeta pysäköinti.

Lisätietoja osoitteissa parkman.io/fi ja easypark.fi.

Ohje EasyParkin soittopalvelun käyttöön:

Asiakkaan tulee ensin rekisteröityä EasyParkin järjestelmään asiakkaaksi mobiilisovelluksen kautta, jotta järjestelmään voi jatkossa soittaa. Rekisteröinti kannattaa tehdä jo etukäteen esimerkiksi yhdessä ystävän tai sukulaisen kanssa tämän puhelimeen asennetun EasyPark-sovelluksen avulla. Rekisteröityessä annetaan uuden käyttäjän puhelinnumero, maksukortin tiedot sekä rekisterinumero pysäköinnin veloitusta varten. Rekisteröitymisen jälkeen voi käyttää pysäköinnin soittopalvelua omalla puhelimella. Jos ei ole sukulaista tai ystävää, jolla olisi jo ko. sovellus käytössä, voi rekisteröitymisen tehdä tarvittaessa myös Smash Centerin asiakaspalvelussa.

HUOM! Rekisteröityessä annetut maksukortti- tai muut tiedot eivät jää toisen puhelimeen eikä niihin pääse kukaan muu käsiksi, sillä kirjautuminen edellyttää aina tekstiviestillä ko. puhelinnumeroon lähetetyn vahvistuskoodin syöttämistä. Muista kuitenkin kirjautua ulos järjestelmän sovelluksesta rekisteröidyttyäsi. Käyttäjä itsekään ei maksukortin syöttämisen jälkeen enää näe kuin maksukortin viimeiset 4 numeroa ja maksukortin tietoja ei voi enää muokata, ainoastaan poistaa kokonaan. Kun maksukortti vanhenee, tulee lisätä uuden maksukortin tiedot ja poistaa vanhan maksukortin tiedot sovellusta käyttäen.

Rekisteröityminen toisen puhelimeen asennetun EasyPark-sovelluksen avulla: 
- Alkuperäisen käyttäjän tulee ensin kirjautua ulos sovelluksesta valitsemalla alavalikon oik. puolelta Lisää => Asetukset => Kirjaudu ulos.
- Tämän jälkeen syötä oma puhelinnumerosi ja paina alareunassa olevaa nuolta, niin pääset eteenpäin.
- Saat omaan puhelimeesi tekstiviestillä kertaluontoisen nelinumeroisen vahvistuskoodin, joka tulee antaa sovelluksen sivulle, niin pääset eteenpäin.
- Syötä maksukorttisi tiedot sekä auton rekisterinumero, johon se liitetään. 
- Kirjaudu ulos sovelluksesta valitsemalla alavalikon oik. puolelta Lisää => Asetukset => Kirjaudu ulos.
- Kun pysäköit, soita numeroon 0600 415 500 (0,16€/puhelu) ja seuraa alla olevia tarkempia ohjeita. Järjestelmä tunnistaa sinut puhelinnumerosta ja liittää sen käyttämäsi auton rekisterinumeroon. 
- Puhelimen ja sovelluksen alkuperäinen käyttäjä voi kirjautua uudelleen sovellukseen antamalla puhelinnumeronsa, jolloin hän saa tekstiviestillä kertaluontoisen nelinumeroisen vahvistuskoodin, joka tulee antaa sovelluksen sivulle, niin pääsee eteenpäin. Sovellus saattaa myös automaattisesti lisätä samaan puhelimeen tekstiviestillä tulleen vahvistuskoodin sovelluksen sivulle suoraan.

Pysäköinnin käynnistäminen ja lopettaminen EasyParkin soittopalvelulla:
Voit käynnistää pysäköinnin soittamalla 0600 415 500 numeroon (0,16€/puhelu). Järjestelmä tunnistaa sinut puhelinnumeron perusteella. Äänivalikko pyytää sinua ensimmäiseksi näppäilemään aluekoodin ja vahvistamaan sen #-merkkiä käyttäen. Smash Centerin aluekoodi on 477 ja se löytyy myös alueen kylteistä.

Tämän jälkeen äänivalikko pyytää määrittelemään pysäköinnin päättymisajan neljällä numerolla ja vahvistamaan päättymisajan #-merkillä. Mikäli kyseessä on yli vuorokauden pysäköinti, voit käynnistää pysäköinnin alueen maksimiajalle, näppäilemällä pelkän #-merkin.

Pysäköintisi päättyy automaattisesti valitsemaasi aikaan. Tarvittaessa voit soittaa numeroon 0600 415 500 kesken pysäköinnin, jolloin äänivalikko pyytää painamaan 1 jos haluat lopettaa pysäköinnin, 2 jos haluat lisätä aikaa tai painamaan 3 jos haluat kuunnella pysäköinnin tiedot.

Esimerkiksi jos käynnistät pysäköinnin Smash Centerin alueella (aluenumero 477) ja arvioit viipyväsi klo 7 asti illalla:
- Näppäile 477# automaatin pyytäessä aluenumeroa
- Näppäile 1900# automaatin pyytäessä päättymisaikaa
- Kuuntele äänivalikon vahvistus ja että tiedot ovat oikein.
- Jos palaat autollesi jo aikaisemmin, soita uudestaan ja päätä pysäköintimaksu valitsemalla 1.

Jos haluat kokeilla pysäköinnin aloittamista ennen seuraavaa oikeaa pysäköintiäsi, voit käyttää aluenumeroa 9. Aluenumero 9 on harjoittelua varten eikä todellisia pysäköintejä käynnisty.