Sulkapallon perhekurssit

Sulkapallon perhekurssit on tarkoitettu yli 10-vuotiaille lapsille sekä huoltajalle/aikuiselle. Kurssi toteutetaan aikuis-lapsi -parien avulla. Perhekurssit järjestetään Smash Centerissä viikonloppuisin lauantaisin ja sunnuntaisin.

Sulkapallon perhekurssit Smash Centerissä keväällä 2024

Perhekurssilla käydään sulkapallon peruskurssin tapaan läpi lyöntitekniikkaa, pelinomaisia harjoituksia, lajin omaista liikkumista, sekä pelitaktiikkaa yhdessä lapselle tutun aikuisten tai perheenjäsenen kanssa. Kurssille osallistuvan lapsen ikäsuositus on yli 10-vuotta. Kurssi on mainio tapa viettää yhteistä aikaa sekä lapselle että aikuiselle (vanhempi, kummi, isovanhempi, muu läheinen aikuinen) uutta opetellen, sekä sulkapalloon tutustuen! 

Osallistumismaksu on 115€ / 1 aikuinen + 1 lapsi, Smash ry:n jäsenille 100€. Ilmoittautuminen tehdään perhettä kohden ilmoittamalla "Lisätietoja" -kohtaan kurssille osallistuvan lapsen nimi.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu kursseille tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevia kurssirivejä. Kurssi maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla, jolloin paikka kurssilla vahvistuu. Smash ry:n jäsenhinnan saa, jos on jäsen ja kirjautuneena TennisClub-jäsenpalveluun. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen ja jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa kurssimaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Lisätietoja: Julia Vedenoja julia.vedenoja@smash.fi

Peruutusehdot:
Osallistumisen kurssille voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smash.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun lääkärintodistusta vastaan.

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat