Nuorten Yellow Summer Boot Camp 12-16v

SUMMER BOOT CAMP on suunnattu edistyneille kovien pallojen pelaajille ja harrastekilpapelaajille. Näillä pelaajilla on lyöntitekniset valmiudet jo kunnossa, ja pelaajat harjoittelevat useamman kerran viikossa ympäri vuoden. Varmista ennen ilmoittautumista Timolta onko taitotasosi sopiva. Mukaan mahtuu 4 pelaajaa/BOOT CAMP-viikko.

SUMMER BOOT CAMPIN kesto on maanantaista perjantaihin klo 9–15 ja niitä järjestetään kesällä 2024 kysynnän (min/max 4 pelaajaa) mukaan seuraavasti:

Päiväohjelma:

Klo 9.00–9.30 ”Aamuherättely”
Klo 9.30–11.00 Tennisharjoitus
Klo 11.00–11.30 Tennisfysiikkaharjoitus
Klo 11.30–12.30 Lounastauko
Klo 12.30–14.00 Tennisharjoitus
Klo 14.00–15.00 Oheisharjoitus ja loppuvenyttely (pelejä esim. futis, koris, sähly, frisbee-golf)

 

SUMMER BOOT CAMPIN tennikset järjestetään sisällä Olarin Tennishallissa (Olarinniityntie 8, 02210 Espoo).

Valmentajana toimii U18 vastaava Timo Etumäki.

 

HINTA/BOOT CAMP = 260 euroa*


Hintaan kuuluu lämmin lounas päivittäin ja T-paita
*Alennukset eivät ole voimassa.

Ajantasaisen paikkatilanteen näet tapahtumajärjestelmästä.

Ota kurssille / leirille mukaan:

  • tennismaila
  • juomapullo
  • kesäleirille säänmukaiset ulkoiluvaatteet
  • oma lukko pukuhuoneiden kaappeja varten (kaappeja rajoitetusti)

Tutustuttehan alta löytyviin Smash ry:n kurssi- ja leiriehtoihin ja huomioittehan, että BOOT CAMP ei sisällä vakuutusta. Ilmoittautumalla hyväksyt ehdot.

 

Lisätietoja:
Timo Etumäki
Smash-Espoo U18 juniorivalmennusvastaava
timo.etumaki@smash.fi
p. 045 – 173 2727

Smash ry:n kesä 2024 leiri- ja kurssiehdot, Tennis Espoo

ILMOITTAUTUMINEN SEKÄ MAKSU

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen ja kurssi/leirimaksun maksaminen tehdään Smashin tapahtumajärjestelmässä viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Ajankohdan jälkeen otamme lisää pelaajia mukaan maksimikapasiteetti huomioiden.

Ilmoittautumisesta lähetetään ilmoitettuun sähköpostiin vahvistusviesti, että ilmoittautuminen sekä maksu on tullut perille. Smash ry pidättää oikeuden rajoittaa osallistujamäärää - osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistujille lähetetään tervetulotiedote sähköpostilla ennen kurssia/leiriä, jossa on tarkempia ohjeistuksia.

KURSSIN / LEIRIN PERUUTUSEHDOT

Smash ry pidättää oikeuden peruuttaa kurssi/leiri 5 päivää ennen kurssin alkua, mikäli osallistujien minimimäärä ei ylity.

TEAM SPORTIA -kokopäiväleirit & Yellow Boot Camp

Osallistuja voi peruuttaa ilmoittautumisensa 14 vrk ennen leiriä, jolloin palautetaan 100% leirin hinnasta. Jos leirivaraus peruutetaan myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssin alkua, veloitetaan koko leirin hinta. Peruminen on tehtävä kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen smash-espoo@smash.fi.

Lapsen sairastuessa leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan, mutta ainoastaan niissä tapauksissa, jossa poisjäännistä ilmoitetaan ennen leirin alkua. Ilmoitus poisjäännistä sekä lääkärintodistus on lähetettävä kirjallisesti sähköpostina osoitteeseen smash-espoo@smash.fi.

Lyhytkurssit (Perhetennis, Minitennis,Yellow kesätreenit)

Lapsen sairastuessa kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan, mutta ainoastaan niissä tapauksissa, jossa poisjäännistä ilmoitetaan ennen kurssin alkua.  Ilmoitus poisjäännistä sekä lääkärintodistus on lähetettävä kirjallisesti sähköpostina osoitteeseen smash-espoo@smash.fi.

Leiri/kurssimaksut palautetaan asiakkaalle mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin vasta kurssin/tapahtuman jälkeen.

HUOMIOITAVAA ERITYISTARPEISTA

Ryhmävalmennuksessa emme voi huomioida mahdollisia yksittäisen pelaajan erityistarpeita, jotka vaatisivat erillistä avustusta/avustajaa.

VAKUUTUS

Kurssin / leirin hinta ei sisällä vakuutusta.

MAKSAMINEN

Kurssi / leirimaksu maksetaan nettimaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tapahtumajärjestelmässä. Kurssi / leirimaksua ei voi maksaa paikan päällä.

SMASH RY:N JÄSENYYS

Voit halutessasi liittyä Smash ry:n jäseneksi. Alle 18-vuotiaiden jäsenmaksu vuodelle 2024 on 20 €. Lisätietoja jäsenyydestämme Jäsenyys-sivulla.

VALOKUVAUS

Jos pelaaja ei halua, että hänestä kurssin/ leirin aikana mahdollisesti otettuja kuvia käytetään Smash ry:n viestinnässä, asia pitää ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä lomakkeella tai kirjallisesti osoitteeseen smash-espoo@smash.fi.