Kesä 2024 - Racketlon Helsinki

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Yhteistyössä Team Sportia

Racketlon on mailapelien moniottelu.

Racketlonissa vastustajasta otetaan mittaa neljässä lajissa! Racketlon-ottelu koostuu pingiksestä, sulkapallosta, squashista ja tenniksestä. Lajit pelataan edellä mainitussa järjestyksessä kevyimmästä mailasta painavimpaan.

Jokaisessa lajissa peli päättyy, kun jompikumpi pelaajista on voittanut 21 pistettä. Lajeista saadut pistemäärät lasketaan yhteen, ja katsotaan neljän lajin jälkeen kumpi oli etevämpi!

Smashin mailapelileirillä opetellaan perusteita näistä upeista kaikista lajeista - höystettynä padelilla!


Team Sportia Mailapelien kesäleiri lapsille ja nuorille Smash Centerissä


Team Sportia -mailapelien kokopäiväleiri on suunnattu 6-13 -vuotiaille ja leiri pidetään ma - pe klo 9.00-15.00. Leiri järjestetään Smash Centerissä, Varikkotie 4, 00900 Helsinki.

Leirin aikana tutustutaan kaikkiin Smash ry:n tarjoamiin mailapeleihin, eli sulkapalloon, squashiin, padeliin, pingikseen sekä tennikseen.

Kurssi on loistava ensiaskel näiden lajien pariin ja kurssilla tutustutaan lajeihin monipuolisin menetelmin sekä välinein. Kurssin tavoitteena on sytyttää innostus mailapelejä kohtaan ja löytää oma suosikki näiden joukosta!

Valmentajana toimii Smash ry:n koulutetut valmentajat.

Leirihintaan kuuluu lämmin lounas päivittäin, leiripaita ja lapsiparkki. Voit tuoda lapsesi kurssipaikalle jo klo 8 ja hakea vasta klo 17. Tänä aikana hänestä huolehtii yksi ohjaajistamme. Lapsiparkki järjestetään, mikäli tulijoita siihen on vähintään 4. Ilmoitamme erikseen, mikäli se ei toteudu.

Leirin ohjelmarunko:

Leiripäivät koostuvat ohjatusta lajiharjoittelusta, oheisliikuntaa, peleistä ja leikeistä. Tarjoamme leirillä lämpimän lounaan. Ohessa esimerkki päivän ohjelmasta.

(klo 8.00 - 9.00 lapsiparkki)

Klo 9.00 - 9.30 Aamun avaus
Klo 9.30 - 11.00 lajiharjoitus
Klo 11.00 - 12.00 Oheisharjoitus
Klo 12.00–13.00 Ruokailu ja tauko (porrastetusti ryhmittäin) Tauon aikana on mahdollisuus pelata kentillä. 
Klo 13.00 -14.00 lajiharjoitus
Klo 14.00–15.00 Oheisharjoitus ja päivän päätös

(klo 15.00 - 16.00 Lapsiparkki)

Ota kurssille mukaan:

 • maila (tarvittaessa meiltä saa lainaksi)
 • juomapullo
 • mukavat vaatteet, joilla voi olla sekä ulkona että sisällä
 • sisäpelikengät, sekä ulkopeleihin sopivat kengät
 • urheilumieltä
 • oma lukko pukuhuoneiden kaappeja varten. Lukkoja saa myös ostaa kassalta.

Leirien hinnasto:


Viikko 25: 160€ -  Leiripäivät ma,ti,ke,to. (Juhannusaattoa juhlitaan perjantaina)

Alennuskategoriat:

 • Smashin jäsenille -15% eli hinta 136 € / vko. Jäsenedun saa kirjautumalla Tennisclubiin tai käyttämällä koodia ale15
 • Saman perheen toiselle lapselle alennettu hinta tai lisäviikkoalennus -10% eli 144 € / vko. Käytä ilmoittautumisvaiheessa koodia ale10
 • Alennukset eivät ole yhdistettävissä.

Viikot 31: hinta 200€ - Leiripäivät ma-pe

Alennuskategoriat:

 • Smashin jäsenille -15% eli hinta 170 € / vko. Jäsenedun saa kirjautumalla Tennisclubiin tai käyttämällä koodia ale15
 • Saman perheen toiselle lapselle alennettu hinta tai lisäviikkoalennus -10% eli 180€ / vko. Käytä ilmoittautumisvaiheessa koodia ale10
 • Alennukset eivät ole yhdistettävissä.

Viikko 32: hinta 120€ -  Leiripäivät ma, ti, ke (koulut alkavat torstaina 8.8.2024)

 • Smashin jäsenille -15% eli hinta 102 € / vko. Jäsenedun saa kirjautumalla Tennisclubiin tai käyttämällä koodia ale15
 • Saman perheen toiselle lapselle alennettu hinta tai lisäviikkoalennus -10% eli 108€ / vko. Käytä ilmoittautumisvaiheessa koodia ale10
 • Alennukset eivät ole yhdistettävissä.

Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla järjestelmässä - maksamalla leirimaksun vahvistat paikkasi.


Ilmoittautuminen halutuille viikoille tapahtumajärjestelmässämme alla olevien linkkien kautta viimeistään 8 pv ennen leirin alkua:


Tutustuttehan alta löytyviin Smash ry:n kurssi- ja leiriehtoihin ja huomioittehan, että leiri ei sisällä vakuutusta. Ilmoittautumalla hyväksyt ehdot.

Lisätiedot:
Julia Vedenoja
julia.vedenoja@smash.fi
p. 050 - 436 6990

Smash ry:n kesä 2024 leiri- ja kurssiehdot, MAILAPELIT

ILMOITTAUTUMINEN SEKÄ MAKSU

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen ja kurssi/leirimaksun maksaminen tehdään Smashin tapahtumajärjestelmässä viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Ajankohdan jälkeen otamme lisää pelaajia mukaan maksimikapasiteetti huomioiden.

Ilmoittautumisesta lähetetään ilmoitettuun sähköpostiin vahvistusviesti, että ilmoittautuminen sekä maksu on tullut perille. Smash ry pidättää oikeuden rajoittaa osallistujamäärää - osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistujille lähetetään tervetulotiedote sähköpostilla viikkoa ennen kurssia/leiriä, jossa on tarkempia ohjeistuksia.

KURSSIN / LEIRIN PERUUTUSEHDOT

Smash ry pidättää oikeuden peruuttaa kurssi 5 päivää ennen kurssin alkua, mikäli osallistujien minimimäärä ei ylity.

TEAM SPORTIA -kokopäiväleirit:

Osallistuja voi peruuttaa ilmoittautumisensa 14 vrk ennen leiriä, jolloin palautetaan 100% leirin hinnasta. Jos leirivaraus peruutetaan myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssin alkua, veloitetaan koko leirin hinta. Peruminen on tehtävä kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen julia.vedenoja@smash.fi.

Lapsen sairastuessa leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan, mutta ainoastaan niissä tapauksissa, jossa poisjäännistä ilmoitetaan ennen leirin alkua. Ilmoitus poisjäännistä sekä lääkärintodistus on lähetettävä kirjallisesti sähköpostina osoitteeseen julia.vedenoja@smash.fi.

Leiri/kurssimaksut palautetaan asiakkaalle mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin vasta kurssin/tapahtuman jälkeen.

HUOMIOITAVAA ERITYISTARPEISTA

Ryhmävalmennuksessa emme voi huomioida mahdollisia yksittäisen pelaajan erityistarpeita, jotka vaatisivat erillistä avustusta/avustajaa.

VAKUUTUS

Kurssin / leirin hinta ei sisällä vakuutusta.

MAKSAMINEN

Kurssi / leirimaksu maksetaan nettimaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tapahtumajärjestelmässä. Kurssi / leirimaksua ei voi maksaa paikan päällä.

SMASH RY:N JÄSENYYS

Voit halutessasi liittyä Smash ry:n jäseneksi. Alle 18-vuotiaiden jäsenmaksu vuodelle 2024 on 20 €. Lisätietoja jäsenyydestämme Jäsenyys-sivulla.

VALOKUVAUS

Jos pelaaja ei halua, että hänestä kurssin/ leirin aikana mahdollisesti otettuja kuvia käytetään Smash ry:n viestinnässä, asia pitää ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä lomakkeella tai kirjallisesti osoitteeseen smash@smash.fi.