Tenniksen pelitapahtumat aikuisille, Helsinki

Pelitapahtumia järjestetään sekä kesä- että elokuussa Smashin aikuisvalmennusryhmien tasojen 2-3 pelaajille ja valmennustasojen 4-5 pelaajille. Elokuun tapahtumat löydät osana Pre-Season -tapahtumia. 

Aikuisten Pelitapahtumissa pelataan kaksinpelejä tasolohkoissa aikapeleinä. Mukaan mahtuu 12  pelaajaa. 

Pelitapahtuma on hyvä mahdollisuus kokeilla matalan kynnyksen kilpailemista, ja pelaaja saa useita otteluita eri pelaajia vastaan, mikä on yksi tärkeä tekijä tenniksessä kehittymisessä. Pelitapahtumat menevät myös Tennisliiton kilpailujärjestelmään Tennisässään, ja tapahtumista saa STL:n tasopisteitä. 

Pelitapahtumat järjestetään Smash Centerissä (Varikkotie 4, 00900 Helsinki).

Pelitapahtumat Smash Centerissä kesällä 2024

Ma 10.6. Pelitapahtuma klo 18-21, Tasot 2-3, 12 pelaajaa

Ti 18.6. Pelitapahtuma klo 18-21, Tasot 4-5, 12 pelaajaa

Ma 5.8. Pelitapahtuma klo 18-21, Tasot 2-3, 12 pelaajaa

Ti 6.8. Pelitapahtuma klo 18-21, Tasot 4-5, 12 pelaajaa

Ilmoittaudu Pelitapahtumaan tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevia kurssirivejä. Turnaus maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos turnaus on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa kurssimaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen janne.eerikainen@smash.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun lääkärintodistuksella.

Tutustuthan Smash ry:n kurssi- ja tapahtumaehtoihin.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Lisätiedot:
Janne Eerikäinen
aikuisvalmennuksen vastuuvalmentaja, Tennis Helsinki
janne.eerikainen@smash.fi