Lasten Team Sportia -kesäleirit 7-14v

Sulkapallon kokopäiväleirit on tarkoitettu jo toiminnassa oleville sulkapalloharrastajille, sekä uusille lajista kiinnostuneille pelaajille. Leirit on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille ja ne pidetään ma - pe klo 9.00-15.00. Kursseja järjestetään viikoilla 23 ja 24. Leirin aikana lapset jaetaan iän ja pelikokemuksen mukaan pienempiin ryhmiin, joissa he saavat omaan tasoon sopivaa lajivalmennusta. Uudet pelaajat oppivat lajin perusteita, kun taas jo jonkin aikaa pelanneet syventävät aiempaa osaamistaan.

Kaikille yhteinen tavoite leirin aikana on viihtyä yhdessä liikkuen ja sulkapalloa oppien!

Leirihintaan kuuluu lämmin lounas päivittäin, leiripaita ja lapsiparkki.

Leirin ohjelmarunko:

Leiripäivä sisältää ainakin 2,5 tuntia sulkapalloa ja 2,5 tuntia muuta ohjattua toimintaa kuten muita urheilulajeja, leikkejä sekä pelejä. Viimeisenä päivänä pelataan turnaus. Ohessa esimerkki päivän ohjelmasta.

(klo 8.00 - 9.00 lapsiparkki)

Klo 9.00 - 9.30 Aamun avaus
Klo 9.30 - 11.00 lajiharjoitus
Klo 11.00 - 12.00 Oheisharjoitus
Klo 12.00–13.00 Ruokailu ja tauko (porrastetusti ryhmittäin) Tauon aikana on mahdollisuus pelata kentillä. 
Klo 13.00 -14.00 lajiharjoitus
Klo 14.00–15.00 Oheisharjoitus ja päivän päätös

(klo 15.00 - 16.00 Lapsiparkki)

Kurssit pidetään Smash Centerin kentillä, os. Varikkotie 4, 00900 Helsinki (400 m Itäkeskuksesta, 20 min rautatieasemalta).

Ota kurssille mukaan:

  • maila (tarvittaessa meiltä saa lainaksi)
  • juomapullo
  • mukavat vaatteet, joilla voi olla sekä ulkona että sisällä
  • sisäpelikengät, sekä ulkopeleihin sopivat kengät
  • urheilumieltä
  • oma lukko pukuhuoneiden kaappeja varten. Lukkoja saa myös ostaa kassalta.

Leirin hinta 200€ / viikko


Alennuskategoriat:

  • Smashin jäsenille -15% eli hinta 170 € / vko. Jäsenedun saa kirjautumalla Tennisclubiin tai käyttämällä koodia ale15
  • Saman perheen toiselle lapselle alennettu hinta tai lisäviikkoalennus -10% eli 180€ / vko. Käytä ilmoittautumisvaiheessa koodia ale10

Alennukset eivät ole yhdistettävissä.

Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla järjestelmässä - maksamalla leirimaksun vahvistat paikkasi.

Lapsiparkki sisältyy hintaan. Voit tuoda lapsesi leiripaikalle jo klo 8 ja hakea vasta klo 16. Tänä aikana hänestä huolehtii yksi ohjaajistamme. Lapsiparkki järjestetään, mikäli tulijoita siihen on vähintään 4. Ilmoitamme erikseen, mikäli se ei toteudu.

Ilmoittautuminen halutuille viikoille tapahtumajärjestelmässämme alla olevien linkkien kautta viimeistään 8 pv ennen leirin alkua:

Tutustuttehan alta löytyviin Smash ry:n kurssi- ja leiriehtoihin ja huomioittehan, että leiri ei sisällä vakuutusta. Ilmoittautumalla hyväksyt ehdot.

Ilmoittautumisesta lähetetään ilmoitettuun sähköpostiin vahvistusviesti, että ilmoittautuminen on tullut perille. Osallistujille lähetetään leirikirje sähköpostilla viikkoa ennen leiriä (leiriä edeltävänä maanantaina).

Lisätiedot:
Julia Vedenoja
Sulkapallon vastuuvalmentaja
julia.vedenoja@smash.fi

Smash ry:n kesä 2024 leiri- ja kurssiehdot SULKAPALLO

ILMOITTAUTUMINEN SEKÄ MAKSU

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen ja kurssi/leirimaksun maksaminen tehdään Smashin tapahtumajärjestelmässä viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Ajankohdan jälkeen otamme lisää pelaajia mukaan maksimikapasiteetti huomioiden.

Ilmoittautumisesta lähetetään ilmoitettuun sähköpostiin vahvistusviesti, että ilmoittautuminen sekä maksu on tullut perille. Smash ry pidättää oikeuden rajoittaa osallistujamäärää - osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistujille lähetetään tervetulotiedote sähköpostilla viikkoa ennen kurssia/leiriä, jossa on tarkempia ohjeistuksia.

KURSSIN / LEIRIN PERUUTUSEHDOT

Smash ry pidättää oikeuden peruuttaa kurssi 5 päivää ennen kurssin alkua, mikäli osallistujien minimimäärä ei ylity.

TEAM SPORTIA -kokopäiväleirit:

Osallistuja voi peruuttaa ilmoittautumisensa 14 vrk ennen leiriä, jolloin palautetaan 100% leirin hinnasta. Jos leirivaraus peruutetaan myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssin alkua, veloitetaan koko leirin hinta. Peruminen on tehtävä kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen julia.vedenoja@smash.fi.

Lapsen sairastuessa leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan, mutta ainoastaan niissä tapauksissa, jossa poisjäännistä ilmoitetaan ennen leirin alkua. Ilmoitus poisjäännistä sekä lääkärintodistus on lähetettävä kirjallisesti sähköpostina osoitteeseen julia.vedenoja@smash.fi.

Lyhytkurssit (Nuorten kesävalmennus)

Lapsen sairastuessa kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan, mutta ainoastaan niissä tapauksissa, jossa poisjäännistä ilmoitetaan ennen kurssin alkua.  Ilmoitus poisjäännistä sekä lääkärintodistus on lähetettävä kirjallisesti sähköpostina osoitteeseen julia.vedenoja@smash.fi.

Leiri/kurssimaksut palautetaan asiakkaalle mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin vasta kurssin/tapahtuman jälkeen.

HUOMIOITAVAA ERITYISTARPEISTA

Ryhmävalmennuksessa emme voi huomioida mahdollisia yksittäisen pelaajan erityistarpeita, jotka vaatisivat erillistä avustusta/avustajaa.

VAKUUTUS

Kurssin / leirin hinta ei sisällä vakuutusta.

MAKSAMINEN

Kurssi / leirimaksu maksetaan nettimaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tapahtumajärjestelmässä. Kurssi / leirimaksua ei voi maksaa paikan päällä.

SMASH RY:N JÄSENYYS

Voit halutessasi liittyä Smash ry:n jäseneksi. Alle 18-vuotiaiden jäsenmaksu vuodelle 2024 on 20 €. Lisätietoja jäsenyydestämme Jäsenyys-sivulla.

VALOKUVAUS

Jos pelaaja ei halua, että hänestä kurssin/ leirin aikana mahdollisesti otettuja kuvia käytetään Smash ry:n viestinnässä, asia pitää ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä lomakkeella tai kirjallisesti osoitteeseen smash@smash.fi.