Massatennisklinikat aikuisille

Massakentillä ja ulkona pelaamisessa on omat niksinsä, joihin törmää aina, kun tenniksen pitkä sisäkausi päättyy.

Lyöminen, liikkuminen, taktiikka, tekniikka ja jopa mentaalipuoli voivat kaikki olla hieman erilaista sisätennikseen verrattuna. Massatennisklinikalla keskitytään etenkin muutamiin tyypillisiin massatenniksen lyönteihin ja massatenniksen taktiikkaan sekä olosuhteiden vaikutukseen.

Klinikka on tarkoitettu suunnilleen Smashin aikuisvalmennuksen tasoilla 4-7 pelaaville pelaajille. Massatenniksen nikseihin erikoistuminen on jo jonkin verran tai paljon tennistä osaaville pelaajille hyödyllisempää kuin vasta pelaamista aloitteleville.

Kolmen tunnin mittaisia klinikoita järjestetään kesä- ja elokuussa Smash Centerin massakentällä numero 10. Klinikalle otetaan 4 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Mikäli sade estää tapahtuman, sille pyritään löytämään uusi ajankohta.

Klinikoiden valmentajana toimii Helsingin tenniksen aikuisvalmennuksen valmennusvastaava  Janne Eerikäinen tai valmentaja Mika Myllyneva / joku muu Smash ry:n valmentaja. 

Massatennisklinikat Smash Centerissä kesällä 2024

Ti 4.6. klo 18-21 Tasot 4-5, 4 pelaajaa

Ti 11.6. klo 18-21 Tasot 6-7, 4 pelaajaa

Ma 17.6. klo 18-21 Tasot 4-5, 4 pelaajaa  

Ti 30.7. Massatennisklinikka klo 18-21, tasot 4-5, 4 pelaajaa

Ilmoittaudu klinikoille tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevia kurssirivejä. Klinikka maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa kurssimaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen janne.eerikainen@smash.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun lääkärintodistuksella.

Tutustuthan Smash ry:n kurssi- ja tapahtumaehtoihin.

Lisätiedot:
Janne Eerikäinen
aikuisvalmennuksen vastuuvalmentaja, Tennis Helsinki
janne.eerikainen@smash.fi