Lasten Team Sportia -padelleirit 7-14v

Team Sportia -kokopäiväleirit on tarkoitettu 7-14 vuotiaille padelista innostuneille lapsille ja nuorille. Leiri sopii hyvin aloittelijoille sekä aiemmin padelia tai muita mailapelejä harrastaneille pelaajille.

Leirejä järjestetään padelissa viikoilla 23 ja 24 päivittäin maanantaista perjantaihin klo 9.00-15.00. Kurssit pidetään Smash Centerin kentillä, os. Varikkotie 4, 00900 Helsinki. Käytössä on sekä sisä- että ulkokenttiä sääolosuhteiden mukaan.

Kesäleirien tärkein kohokohta on että lapset ja nuoret viihtyvät leirillä padelia oppien sekä siitä nauttien!

Leiripäivä sisältää ainakin 2,5 tuntia padelia ja 2,5 tuntia muita lajeja (sulkapallo, pingis, squash) sekä pelejä & leikkejä. Leirihintaan kuuluu lämmin lounas päivittäin, leiripaita ja lapsiparkki.

Voit jättää lapsesi kurssipaikalle jo klo 8 ja hakea vasta klo 16. Tänä aikana hänestä huolehtii yksi ohjaajistamme. Lapsiparkki järjestetään, mikäli tulijoita siihen on vähintään 4. Ilmoitamme erikseen, mikäli se ei toteudu.

Valmentajina toimii Smash ry:n koulutetut valmentajat

Leirin ohjelmarunko:

(Klo 8.00–9.00 Lapsiparkki siihen ilmoittautuneille)

Klo 9.00–9.30 Aamun avaus

Klo 9.30–11.00 Lajiharjoitus

Klo 11.00 - 12.00 Oheisharjoitus

Klo 12.00 - 13.00 Ruokailu ja tauko (porrastetusti ryhmittäin)

Klo 13.00–14.00 Lajiharjoitus

Klo 14.00–15.00 Oheisharjoitus

(klo 15.00–17.00 Lapsiparkki siihen ilmoittautuneille)

Hinta 240€/viikko


Alennuskategoriat:

Smashin jäsenille -15% eli hinta 204 € / vko. Jäsenedun saa kirjautumalla Tennisclubiin tai käyttämällä koodia ale15

Saman perheen toiselle lapselle alennettu hinta tai lisäviikkoalennus -10% eli 216€ / viikko. Käytä ilmoittautumisvaiheessa koodia ale10

Alennukset eivät ole yhdistettävissä. Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla järjestelmässä - maksamalla leirimaksun vahvistat paikkasi.


Ilmoittautuminen halutuille viikoille tapahtumajärjestelmässämme alla olevien linkkien kautta viimeistään 8 pv ennen leirin alkua:

03.06. - 07.06.2024Viikon 23 TEAM SPORTIA Padelleiri Smash Centerissä (Ilmoittautuminen päättyy 26.5. klo 24)
10.06. - 14.06.2024Viikon 24 TEAM SPORTIA Padelleiri Smash Centerissä (Ilmoittautuminen päättyy 2.6. klo 24)


Tutustuttehan alta löytyviin Smash ry:n kurssi- ja leiriehtoihin ja huomioittehan, että leiri ei sisällä vakuutusta. Ilmoittautumalla hyväksyt ehdot.

Ota kurssille / leirille mukaan:

  • padelmaila (tarvittaessa meiltä saa lainaksi)
  • juomapullo
  • mukavat vaatteet (ja tasapohjaiset sisäpelikengät toimivat kenkinä parhaiten)
  • säänmukaiset ulkoiluvaatteet
  • oma lukko pukuhuoneiden kaappeja varten (ostettavissa myös paikan päältä)

Lisätiedot:
Fiija Ketonen
Padelin vastuuvalmentaja
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠fiija.ketonen@smash.fi

Smash ry:n kesä 2024 leiri- ja kurssiehdot, Padel

 ILMOITTAUTUMINEN SEKÄ MAKSU

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen ja kurssi/leirimaksun maksaminen tehdään Smashin tapahtumajärjestelmässä viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Ajankohdan jälkeen otamme lisää pelaajia mukaan maksimikapasiteetti huomioiden. 

Ilmoittautumisesta lähetetään ilmoitettuun sähköpostiin vahvistusviesti, että ilmoittautuminen sekä maksu on tullut perille. Smash ry pidättää oikeuden rajoittaa osallistujamäärää - osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistujille lähetetään tervetulotiedote sähköpostilla ennen kurssia/leiriä, jossa on tarkempia ohjeistuksia.

KURSSIN / LEIRIN PERUUTUSEHDOT

Smash ry pidättää oikeuden peruuttaa kurssi 5 päivää ennen kurssin alkua, mikäli osallistujien minimimäärä ei ylity.

TEAM SPORTIA -kokopäiväleirit:

Osallistuja voi peruuttaa ilmoittautumisensa 14 vrk ennen leiriä, jolloin palautetaan 100% leirin hinnasta. Jos leirivaraus peruutetaan myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssin alkua, veloitetaan koko leirin hinta. Peruminen on tehtävä kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen fiija.ketonen@smash.fi.

Lapsen sairastuessa leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan, mutta ainoastaan niissä tapauksissa, jossa poisjäännistä ilmoitetaan ennen leirin alkua. Ilmoitus poisjäännistä sekä lääkärintodistus on lähetettävä kirjallisesti sähköpostina osoitteeseen fiija.ketonen@smash.fi.

Lyhytkurssit

Lapsen sairastuessa kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan, mutta ainoastaan niissä tapauksissa, jossa poisjäännistä ilmoitetaan ennen kurssin alkua. Ilmoitus poisjäännistä sekä lääkärintodistus on lähetettävä kirjallisesti sähköpostina osoitteeseen smash@smash.fi.

Leiri/kurssimaksut palautetaan asiakkaalle mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin vasta kurssin/tapahtuman jälkeen.

HUOMIOITAVAA ERITYISTARPEISTA

Ryhmävalmennuksessa emme voi huomioida mahdollisia yksittäisen pelaajan erityistarpeita, jotka vaatisivat erillistä avustusta/avustajaa.

VAKUUTUS

Kurssin / leirin hinta ei sisällä vakuutusta.

MAKSAMINEN

Kurssi / leirimaksu maksetaan nettimaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tapahtumajärjestelmässä. Kurssi / leirimaksua ei voi maksaa paikan päällä.

SMASH RY:N JÄSENYYS

Voit halutessasi liittyä Smash ry:n jäseneksi. Alle 18-vuotiaiden jäsenmaksu vuodelle 2024 on 20 €. Lisätietoja jäsenyydestämme Smash ry:n sivuilla: Jäsenyys.

VALOKUVAUS

Jos pelaaja ei halua, että hänestä kurssin/ leirin aikana mahdollisesti otettuja kuvia käytetään Smash ry:n viestinnässä, asia pitää ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä lomakkeella tai kirjallisesti osoitteeseen smash@smash.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠.