Lasten Babolat Tour

Babolat Tour on helppo tapa lasten aloittaa tenniksen pisteistä pelaamisen harjoittelu Smashin omassa tutussa ympäristössä Smash Centerissä. Babolat Tourissa sarjoina ovat softispalloilla pelattava minitennis, ¾-kentän oransseilla palloilla pelattava sarja sekä vihreällä täpläpallolla pelattava sarja. 

Softiksilla pelattavassa minisarjassa on uutuutena sovellettujen pelien sarja isoista väripalloista maatennikseen. Uusissa pelimuodoissa pelataan ilman verkkoa ja niissä on helppo tapa opetella laskemaan pisteitä. Midit voivat osallistua myös minitennikseen ja sitä myös toivotaan.

Miditenniksessä pelaajat tuomitsevat ottelunsa itse. Myös minitenniksessä pelaajat tuomitsevat ottelunsa itse, mutta tarvittaessa vanhemmat auttavat pisteiden laskussa. Tavoitteena kuitenkin on, että minit oppivat tuomitsemaan ottelunsa itse mahdollisimman varhaisessa iässä.

Babolat Tour kuuluu kaikkien Lasten Tennismaailmaan osallistuvien valmennusmaksuun. Sarjat ovat avoimia myös muiden seurojen pelaajille, kunhan pelaajan taso vastaa ko. sarjan tasoa. Seuran ulkopuolisille  osallistumismaksu on 16 € (midit), 13€ (minit).

Babolat Tourin ottelut pelataan Smash Centerissä Helsingissä. 

Babolat Tourin ilmoittautuminen tapahtuu Tennisässässä. Ilmoittautumisaika päättyy kilpailua edeltävän viikon torstaina. Otteluiden tulokset kirjataan järjestelmään ja pelatuista otteluita saa täten virallisia tasopisteitä.

Tennisässä-ohjeet

Babolat Tour kevät 2024:

Babolat Tour 27.4.2024 (ilmoittautuminen viimeistään 18.4.2024 klo 23.59

Babolat Tour 18.5.2024 (ilmoittautuminen viimeistään 9.5.2024 klo 23.59)
 

Tennisliiton midi- ja minitennistourin kalenteri: www.tennisassa.fi

Lisätietoja Babolat Tourista saa juniorivalmennuksen vastuuvalmentaja Juha Romppaselta, juha.romppanen@smash.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠.