Squashvalmennus, Helsinki

Squash on vauhdikas ja monipuolinen mailapeli, joka ylläpitää tutkitusti fyysistä toimintakykyä monipuolisesti. Kuntoiluna ja terveysliikuntana squash on kaikenikäisille erinomainen laji. Erityisesti squash vahvistaa jalkojen ja keskivartalon voimaa ja liikkuvuutta sekä sillä on positiivisia vaikutuksia reagointikykyyn ja nopeusominaisuuksiin samalla kun kestävyyskunto paranee. 

Vaikka kokemusta olisi jo muista mailapeleistä, on squash monelle aivan uudenlainen elämys. Hikeä, itsensä voittamista ja onnistumisen elämyksiä on tarjolla kaikille, ja vauhti, sosiaalisuus ja omanlaiset mailatekniikat tarjoavat kokeneemmallekin konkarille taatusti uusia haasteita ja kokemuksia. Kehittyneet välineet, kevyet mailat ja erilaiset pallot mahdollistavat onnistumisen elämyksen kenelle tahansa. 

Squash koukuttaa - tule sinäkin mukaan mukaan liikkumaan hauskan lajin parissa!

Squashin peruskurssit aikuisille

Squashin kolmen tunnin peruskurssi sisältää squashin lyöntitekniikoita ja pelaamisen taktiikkaa sekä liikkumisharjoitteita. Peruskurssimme sopivat myös jo jonkin aikaa squashia pelanneille. Kurssilta saat hyvän pohjan tai lisävinkkejä omatoimiseen pelaamiseen sekä harjoitteluun. Klikkaa alta lisätietoihin!

Lasten kesäleirit

Lapset voivat tutustua squashiin ja muihin mailapeleihin kesäisin järjestettävillä mailapelileireillämme. Viikon kestävillä leireillä tutustutaan ja harjoitellaan sulkapalloa, squashia, pingistä ja padelia kivassa porukassa.