Tenniksen pelikaveririnki

Tennistä Smash Centerissä pelaaville aikuisille on perustettu WhatsApp-ryhmässä toimiva pelikaveririnki. Ryhmässä voi etsiä itselleen uusia pelikavereita ja sopia peleistä Smash Centerissä.

Ryhmä on tarkoitettu suunnilleen Smashin valmennusryhmien tasojen 2-4 tasoisille pelaajille. Smashin aikuisvalmennuksen tasot 2 ja 3 ovat alempi ja ylempi harrastajataso. Tasolla 2 pallottelu sujuu kovalla tennispallolla takakentältä. Tasolla 3 pallottelu myös liikkeestä ja pituutta vaihdellen sujuu jo melko hyvin. Sujuva syöttö- ja syötönpalautuspeli voi olla osalle vielä haasteellista tasoilla 2 ja 3. Taso 4 on kokenut harrastajataso tai alempi kilpataso. Tasolla 4 pelaaminen syötöllä ja syötönpalautuksella onnistuu jo sujuvasti. 

Ryhmään voivat ilmoittautua mukaan niin aikuisvalmennuksessa mukana olevat pelaajat kuin Smash Centerissä muuten uusia pelikavereita etsivät pelaajat. 

Pelikaveririnkiä WhatsApp-ryhmässä ylläpitää Sofia Nevala, johon voit olla yhteydessä WhatsAppin kautta kun haluat liittyä ryhmään, puh. 0442351106. ​Ryhmän nimi on "Tennisrinki - Smash Center".

Smash toivottaa hyviä ja iloisia pelejä uusien kavereiden kanssa!