Esikilparyhmä

Ryhmän tavoitteena on tuoda motivoituneet ja lahjakkaat pelaajat treenaamaan ja kilpailemaan tiiminä toisiaan tukien. Harjoitusten tempo on astetta kovempi kuin harrastepuolen junnuryhmissä, ja pelaajia kehoitetaan haastamaan itseään turvallisessa ympäristössä unohtamatta kuitenkaan lajista nauttimista. Olet motivoitunut kehittymään kilpailevaksi pelaajaksi. Sitoudut harjoittelemaan valmennusryhmissä ainakin kahdesti viikossa ja olet kiinnostunut kilpailemisesta. 

Ryhmä on tarkoitettu seuran nuorimmille kilpalupauksille, ryhmän ikähaarukka on n. 9v-13v. Tasolle osallistuvat osaavat lajin perusteet, ja pystyvät ylläpitämään pelinomaisia treenejä kaverin kanssa. Pelaajat valitaan ryhmään valmentajan toimesta. Valmentajalle kannattaa kertoa kilpahaaveista jo varhaisessa vaiheessa, niin voimme yhdessä miettiä miten ja millä aikataululla kenenkin pelaajapolku rakentuu.

Esikilparyhmäläiset osallistuvat CJS -turnauksiin, sekä pelikokemuksen mukaan myös joko omiin harrasteturnauksiin, tai U9, U11 ja U13 luokkien kansallisiin turnauksiin.

Tasolle suunnatut tapahtumat: Sulkapallon perhevuorot tai vapaaharjoittelu (vähemmän pelanneet), Smash ry:n junioreiden harrastekilpailut, Cityjunnusulkapallo -turnaukset harrastepelaajille, Kansalliset sulkapallokilpailut, lasten kesäleirit

Junioripelaajat jotka hakevat valmennukseen 23.6.2024 mennessä, saavat seurapaitansa selkään nimipainatuksen veloituksetta!

Valmennushinnasto 2024-2025

(syyskausi 19 vkoa, kevätkausi 21 vkoa)

Valmennuksen hinta lasketaan alle listattujen tuntihintojen pohjalta. Ilmoitettu kausihinta on suuntaa antava arvio, koska kaikki ryhmät eivät harjoittele yhtä monta kertaa kauden aikana juhlapyhien vuoksi, vaan valmennusehdoissa ilmoitettujen päivien osalta välistä jäävät kerrat vähennetään kausihinnasta. 

Junnukilparyhmät & Esikilparyhmät:

  • 3 h / vko 11,50 €/h, syyskausi n. 655,5€ (kevätkausi n. 724,5€), sekä fyysiset harjoitukset kerran viikossa
  • 4,5 h / vko  9 €/h, syyskausi n. 769,5€ (kevätkausi n. 850,5€), sekä fyysiset harjoitukset kerran viikossa

Valmennuksen tuntihinta sisältää:

  • Kenttämaksun
  • Valmennuksen
  • Valmennuksessa käytettävät välineet
  • Seurapaidan painettuna omalla nimellä
  • Seuran sisäiset junioriturnaukset, sekä osallistumisen CJS -turnaukseen
  • Fyysiset valmennukset kerran viikossa
  • Korvausjärjestelmän käytön

Lisätietoja sulkapallovalmennuksesta, -kursseista ja yksityisvalmennuksesta:

Julia Vedenoja, sulkapallon valmennusvastaava

julia.vedenoja@smash.fi