Tenniksen jatkokurssit

Syvennä taitojasi tenniksen jatkokurssilla! Jatkokurssimme on suunnattu alkeet jo opetelleille harrastajille, jotka haluavat syventää tennistaitojaan tekniikka- sekä taktiikkapuolella. Alkeiskurssimme sekä omatoimisen pelaamisen jälkeen on hyvä suunnata jatkokursseillemme.

Kurssipaikkana toimii Smashin kotihalli Espoossa, Olarin Tennishalli. Olarin Tennishalli sijaitsee osoitteessa Olarinniityntie 8,02210 Espoo.


Tenniksen jatkokurssit Olarin Tennishallissa keväällä 2024

03.02. - 04.02.2024          Tenniksen alkeisjatko -kurssi Olarissa          12:00 - 14:00
04.05. - 05.05.2024          Tenniksen alkeisjatko -kurssi Olarissa          12:00 - 14:00

Ilmoittaudu kursseille tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevia kurssirivejä. Kurssi maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla, jolloin paikka kurssilla vahvistuu. Jäsenhinnan saa, jos on Smash ry:n jäsen ja kirjautuneena TennisClub-jäsenpalveluun. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa kurssimaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Peruutusehdot:
Osallistumisen kurssille voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash-espoo@smash.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat

Oikeudet muutoksiin pidätetään.