Nuorten Yellow Kesäryhmätreenit 12-19v.

Nuorten Yellow Kesäryhmätreenit ovat suunnattu pääasiassa 12-19-vuotiaille Smash Espoon valmennuksessa oleville edistyneille ja harrastekilpapelaajille. Näillä pelaajilla on lyöntitekniset valmiudet jo kunnossa, ja pelaajat harjoittelevat meillä tavoitteellisesti useamman kerran viikossa ympäri vuoden.

Muissa seuroissa harjoittelevat/edustavat voivat myös osallistua, mikäli taso on riittävä. Ylin taso kuitenkin max C2-luokka. Varmista ennen ilmoittautumista Timolta onko taitotasosi sopiva ko. treenejä varten.

Treeniryhmän koko on minimi 3 ja max 4 pelaajaa.

Yhden treenipaketin kesto on yhteensä 4 tuntia (harjoitukset tiistaisin ja torstaisin klo 15–17). Treeneihin voi ilmoittautua yksittäisille viikoille tai vaikka kaikkiin viikkoihin. Jokainen viikko maksetaan kuitenkin aina erikseen.

Yksittäisen treeniviikon (4 h) hinta on 80 euroa (20 €/ h)
 

 • Treeniviikko 23: ti 4.6. ja to 6.6. klo 15–17 -> ***TÄYNNÄ
   
 • Treeniviikko 24: ti 11.6. ja to 13.6. klo 15–17 -> ***PERUTTU
   
 • Treeniviikko 25: ti 18.6. ja to 20.6. klo 15–17 -> ***PERUTTU
   
 • Treeniviikko 31: ti 30.7. ja to 1.8. klo 15–17 -> Ilmoittaudu tästä Ilmoittautuminen päättyy 15.7.
   
 • Treeniviikko 32: ti 6.8. ja to 8.8. klo 15–17 -> Ilmoittaudu tästä Ilmoittautuminen päättyy 15.7.

Harjoitukset järjestetään sisällä Olarin Tennishallissa (Olarinniityntie 8, 02210 Espoo).

Valmentajana toimii U18 vastaava Timo Etumäki.

Ajantasaisen paikkatilanteen näet tapahtumajärjestelmästä.

Tutustuttehan alta löytyviin Smash ry:n kurssi- ja leiriehtoihin ja huomioittehan, että treenit eivät sisällä vakuutusta. Ilmoittautumalla hyväksyt ehdot.

Lisätietoja:

Timo Etumäki
Smash-Espoo U18 juniorivalmennusvastaava
timo.etumaki@smash.fi
p. 045 – 173 2727

Smash ry:n kesä 2024 leiri- ja kurssiehdot, Tennis Espoo

ILMOITTAUTUMINEN SEKÄ MAKSU

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen ja kurssi/leirimaksun maksaminen tehdään Smashin tapahtumajärjestelmässä viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Ajankohdan jälkeen otamme lisää pelaajia mukaan maksimikapasiteetti huomioiden.

Ilmoittautumisesta lähetetään ilmoitettuun sähköpostiin vahvistusviesti, että ilmoittautuminen sekä maksu on tullut perille. Smash ry pidättää oikeuden rajoittaa osallistujamäärää - osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistujille lähetetään tervetulotiedote sähköpostilla ennen kurssia/leiriä, jossa on tarkempia ohjeistuksia.

KURSSIN / LEIRIN PERUUTUSEHDOT

Smash ry pidättää oikeuden peruuttaa kurssi/leiri 5 päivää ennen kurssin alkua, mikäli osallistujien minimimäärä ei ylity.

TEAM SPORTIA -kokopäiväleirit & Yellow Boot Camp

Osallistuja voi peruuttaa ilmoittautumisensa 14 vrk ennen leiriä, jolloin palautetaan 100% leirin hinnasta. Jos leirivaraus peruutetaan myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssin alkua, veloitetaan koko leirin hinta. Peruminen on tehtävä kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen smash-espoo@smash.fi.

Lapsen sairastuessa leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan, mutta ainoastaan niissä tapauksissa, jossa poisjäännistä ilmoitetaan ennen leirin alkua. Ilmoitus poisjäännistä sekä lääkärintodistus on lähetettävä kirjallisesti sähköpostina osoitteeseen smash-espoo@smash.fi.

Lyhytkurssit (Perhetennis, Minitennis,Yellow kesätreenit)

Lapsen sairastuessa kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan, mutta ainoastaan niissä tapauksissa, jossa poisjäännistä ilmoitetaan ennen kurssin alkua.  Ilmoitus poisjäännistä sekä lääkärintodistus on lähetettävä kirjallisesti sähköpostina osoitteeseen smash-espoo@smash.fi.

Leiri/kurssimaksut palautetaan asiakkaalle mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin vasta kurssin/tapahtuman jälkeen.

HUOMIOITAVAA ERITYISTARPEISTA

Ryhmävalmennuksessa emme voi huomioida mahdollisia yksittäisen pelaajan erityistarpeita, jotka vaatisivat erillistä avustusta/avustajaa.

VAKUUTUS

Kurssin / leirin hinta ei sisällä vakuutusta.

MAKSAMINEN

Kurssi / leirimaksu maksetaan nettimaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tapahtumajärjestelmässä. Kurssi / leirimaksua ei voi maksaa paikan päällä.

SMASH RY:N JÄSENYYS

Voit halutessasi liittyä Smash ry:n jäseneksi. Alle 18-vuotiaiden jäsenmaksu vuodelle 2024 on 20 €. Lisätietoja jäsenyydestämme Jäsenyys-sivulla.

VALOKUVAUS

Jos pelaaja ei halua, että hänestä kurssin/ leirin aikana mahdollisesti otettuja kuvia käytetään Smash ry:n viestinnässä, asia pitää ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä lomakkeella tai kirjallisesti osoitteeseen smash-espoo@smash.fi.