Kesä 2024 kilpavalmennus vkot 23-32

Smashin kilpavalmennukset pidetään kesällä 2024 kolmessa eri paikassa:Smash Centerissä, Metsälässä sekä uusilla Kruunuvuorenrannan kentillä. Smash Centerin massakentät uusitaan toukokuussa 2024 sekä Kruunuvuorenrannan 2 kentän tulisi valmistua 3.6.2024 mennessä. Metsälästä olemme varanneet kahden kentän verran kapasiteettia.

  • Harjoitusviikot ovat 23, 24, 25, 26, 27, 31 sekä 32. Koulut alkavat viikolla 32, torstaina 8.8. 
  • Harjoitusviikkoja perutaan niiden viikkojen osalta, jolloin osallistujia ei ole tarpeeksi. (Yleisesti kaikki viikot ovat toteutuneet poisluettuna vko 27.)
  • Harjoitukset pyritään pitämään kaksi kertaa päivässä maanantaista - torstaihin klo 9–17 ja perjantaisin kerran päivässä välillä 9-14.
    • Juhannusviikolla (viikko 25) harjoitukset pidetään aikavälillä maanantaista keskiviikkoon 9-17 sekä torstaina 9-14. 
    • Koulujen alkamisviikolla (viikolla 32) maanantaista - keskiviikkoon 9-17 ja torstaina 16-20.

Pyrimme samanlaiseen aikataulutukseen kuin aiempina vuosina – Aikataulutus tehdään mahdollisimman pikaisesti kun ilmoittautumisaika on päättynyt


Tuntihinta harjoitukselle on 12,00–13,00 €/h. Harjoitusten välissä pelaajat käyvät syömässä. Pelaajalla tulee olla eväät tai ruokaraha mukana. Ruokailun kustannuksen hoitaa pelaaja itse.

Sateella harjoituksia siirretään mahdollisuuksien mukaan sisälle Myllypuron Smash Centeriin. Muutoksista ilmoitetaan aamulla/edellisenä iltana pelaajien WhatsApp-ryhmässä. Ilmoituksen tekee ryhmän valmentaja.

Ilmoittautuminen päättyy su 5.5.2024.

Pelaajan tulee ilmoittautua mukaan myös niille viikoille jossa on kilpailut jos hän harjoittelee seuran harjoituksissa osan viikosta. Merkitse ilmoittautumisen yhteydessä kilpailu, johon pelaaja osallistuu (mikäli on harjoitusviikon aikana)

Emme pysty takaamaan jälki-ilmoittautuneen pelaajan mahtumista harjoituksiin kenttäkapasiteetin vuoksi. Tämän vuoksi on tärkeää että merkitset ne viikot jolloin osallistut. Jälki-ilmoittautuneita otetaan harjoituksiin mikäli harjoitusryhmässä on tilaa tai kenttäkapasiteettia on tarjolla.

Lisätietoja Joni Wilenius, joni.wilenius@smash.fi

ILMOITTAUTUMISLOMAKE KESÄ 2024 KILPAVALMENNUS

Merkitse allaoleviin viikkoihin harjoitusviikot, jolloin osallistut valmennukseen. Mikäli viikon aikana on kilpailuja, niin merkitse ne jälkimmäiseen lisätietoja laatikkoon.

Ilmoittaudun harjoitusviikoille