Padelvalmennus junioreille kaudella 2023-2024

Padelvalmennus lapsille ja nuorille Smash Centerissä ja Arena Center Myllypurossa 14.8.2023-2.6.2023

Smash tarjoaa kaikenikäisille sekä -tasoisille lapsille ja nuorille liikunta- ja harrastusmahdollisuuden ohjatun ja säännöllisen padelvalmennuksen parissa. Pienryhmissä harjoitellaan pääsääntöisesti 4 hengen ryhmissä ja yksi harjoituskerta kestää yhden tunnin. Harjoituksia järjestetään ma-pe klo 15-19 välillä Arena Center Myllypurossa ja Smash Centerissä. Valmennusta voi lisäksi täydentää yksityisopetuksella.

Padelin juniorivalmennus jakaantuu ikä- ja tasoryhmiin, joissa harjoitellaan monipuolisesti padelin tekniikkaa sekä taktiikkaa asiantuntevan valmentajan opastuksessa. Pyrimme jakamaan pelaajat sopivan tasoisiin ryhmiin ilmoittautumisten perusteella, jotta voimme räätälöidä harjoituksia mahdollisimman hyvin pelaajien pelitasoon soveltuviksi. Ryhmiin sitoudutaan koko kaudeksi ja valmentaja sekä ryhmä säilyvät samana koko valmennuskauden ajan, mikäli muutoksia ei tarvitse tehdä aikataulujen tai pelitason muutosten vuoksi. Valmentajina toimivat ammattitaitoiset valmentajamme. Valmennusvastaavana toimii Fiija Ketonen.

Tavoitteenamme on, että mahdollisimman moni seuran valmennuksessa käyvä innostuisi pelaamisesta ellei jopa kilpailemisesta ja löytäisi esimerkiksi padelista oman lajinsa, jossa haluaisi kehittyä ja johon kiinnittyä. Kannustamme jokaista lasta kehittämään omia liikunnallisia ja sosiaalisia taitojaan sekä ohjaamme toimimaan ryhmässä, jossa kaikki viihtyvät ja johon kokevat kuuluvansa.

Junioreiden ikäryhmät

 • 6–9-vuotiaat
 • 10–13-vuotiaat
 • 14+ vuotiaat

Junioreiden tasoryhmät

 • Aloittelija - Aloittelijaryhmät on tarkoitettu junioreille joilla ei ole aiempaa kokemusta padelista tai vasta muutamia kokeilukertoja takana. Ryhmä on suunniteltu junioreille, jotka haluavat harrastaa padelia ohjatusti 1-2 kertaa viikossa. Aloittelijoiden ryhmässä keskitytään padelin perustaitojen treenaamiseen, unohtamatta pelaamista ja hauskanpitoa.
 • Harraste - Harrasteryhmät on tarkoitettu junioreille, jotka haluavat harrastaa padelia ohjatusti 1-2 kertaa viikossa. Harrasteryhmissä keskiössä ovat ensisijaisesti padelin perustaidot, pelaaminen ja hauskanpito, mutta myös pelin teknisiin ja taktisiin asioihin tutustutaan.
 • Aktiivi - Aktiiviryhmät on tarkoitettu junioreille, jotka haluavat treenata padelia ohjatusti 2-3 kertaa viikossa. Juniori on motivoitunut kehittymään ja teknisesti juniori on jo kohtalaisella tasolla sekä pystyy hyödyntämään osaamistaan pelitilanteissa. Ryhmän harjoittelu tähtää kehitykseen sekä tähtäin on tulevaisuudessa kilparyhmässä.
 • Kilpa - Kilparyhmät on tarkoitettu junioreille, jotka haluavat treenata padelia ohjatusti 2-3 kertaa viikossa. Juniori on motivoitunut kehittymään ja haluaa treenata ja pelata säännöllisesti. Lyöntitekniikka on jo riittävällä tasolla ja juniori pystyy tuomaan taitonsa pelitilanteisiin. Ryhmän pelaajat haluavat myös kilpailla padelin parissa.

Harjoitusajat

Juniorivalmennuksen harjoituksia järjestetään seuraavien aikavälien sisällä:

MA-PE KLO 15.00 – 19.00  

Yksi harjoituskerta kestää tunnin. Kokoamme ryhmät ilmoittautumisten perusteella.

Hinnasto (hinnat per henkilö)

 • 1 tunti viikossa, neljän hengen ryhmässä, 18,00 €/h
 • 2 tuntia viikossa, neljän hengen ryhmässä, 16,00 €/h 
 • 3 tuntia viikossa, neljän hengen ryhmässä, 15,00 €/h

Valmennuksen tuntihinta sisältää:

 • Kenttämaksun
 • Valmennuksen
 • Valmennuksessa käytettävät välineet
 • Oikeuden osallistua Smashin sisäisiin tapahtumiin

Smash ry pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin.

Lisätietoja padelvalmennuksesta, -kursseista ja yksityisvalmennuksesta:

Fiija Ketonen, padelin valmennusvastaava

040-549 2995

fiija.ketonen@smash.fi tai padel@smash.fi

Haku valmennusryhmiin TennisClub-jäsenpalvelussa

Varsinainen haku valmennusryhmiin alkaa 19.4.2023 ja ensimmäisen vaiheen haku päättyy 31.7.2023.

Jälkihaku valmennuksiin on käynnissä - hae TennisClubissa! 

Klikkaa alta hakuohjeet sen mukaan, oletko jo mukana toiminnassamme vai vasta tulossa osaksi Smash-yhteisöä! Lue myös valmennusehdot sivun alareunasta.

Valmennusehdot 14.8.2023-2.6.2024, Padel, Helsinki, Juniorivalmennus

PÄIVITETTY 1.1.2024: Valmennusehtojen kohta "Käyttäytyminen" -> Muutettu / lisätty kohta kursivoituna

HARJOITUSAJAT JA NIIDEN TIEDUSTELEMINEN

Jokainen hakija on velvollinen tarkistamaan harjoitusryhmänsä ja -aikansa 13.8.2023 klo 16.00 alkaen Tennisclubista. Lähetämme sähköpostitse tiedotteen, kun ryhmät on julkaistu ja ne ovat nähtävissä TennisClubissa kohdassa ”Valmennus / Omat ryhmät”.

VALMENNUSKAUSI JA -PAIKKA

Valmennustunnit pidetään Smash Centerissä, Varikkotie 4, 00900 Helsinki (noin 500 metriä Itäkeskuksen metroasemalta ja 15 minuuttia Rautatientorilta) ja Arena Center Myllypurossa, Alakiventie 2, 00920 Helsinki. 

Valmennuskausi on ma 14.8.2023- su 2.6.2024

Ilmoittautumalla Smashin juniorivalmennukseen pelaaja sitoutuu olemaan mukana koko sisäkauden 2023-2024 tuntien jatkuessa samoissa ryhmissä kevätkaudella ilman erillistä ilmoitusta. 

VALMENNUSPAIKKA = VALMENNUSKERTA

Pelaajan jokainen viikoittainen harjoituskerta tarkoittaa yhtä montaa valmennuspaikkaa. Esim. jos pelaajalla on yksi harjoituskerta viikossa, niin hänellä on yksi valmennuspaikka. Vastaavasti esim. kolme kertaa viikossa harjoittelevalla on kolme valmennuspaikkaa jne.

RYHMÄN LAKKAUTTAMINEN KESKEN KAUDEN

Smash ry pidättää oikeuden lakkauttaa valmennusryhmä. Ryhmän mahdollinen lakkautus ilmoitetaan pelaajille viimeistään 28 vrk ennen ryhmän viimeistä valmennuskertaa.

JUHLAPYHIEN HARJOITUKSET

Valmennustunnit pidetään normaalisti kaikkina juhlapyhinä lukuun ottamatta joulua (23.12.2023-1.1.2024), pääsiäistä (29.3.-1.4.2024) sekä vappupäivää 1.5.2024. Valmennuksissa on lisäksi hiihtolomatauko 18.2.2024 – 23.2.2024.

Valmennusta järjestetään normaalisti koululaisten syysloman aikana, itsenäisyyspäivänä 6.12., loppiaisena 6.1., sekä helatorstaina 9.5.

Smash ry pidättää itselleen oikeuden tehdä ryhmämuutoksia pyhäpäivien aikana. 

LASKUTUS 

Laskutuksen perusteena on paikka osoitetussa valmennusryhmässä ja ryhmän toimintakerrat siitä lähtien, kun pelaaja tulee mukaan - eivät yksittäiset osallistumiskerrat. Syksyn valmennustunnit laskutetaan kahdessa erässä ja kevään laskut laskutetaan kahdessa erässä. Laskut lähetetään ilmoittautumislomakkeessa annettuun huoltajan sähköpostiosoitteeseen (tiedotus- ja laskutuskäyttöön).  Valmennukseen osallistumisen edellytyksenä on aikaisempien valmennusmaksujen suorittaminen.

Laskutus tapahtuu aina jakson lopussa. 

Kausimaksu koostuu neljästä laskutusjaksosta (Huom! kts. myös kohta "Irtisanoutuminen valmennuksesta kesken kauden"):

1. jakso: 14.8.2023 - 15.10.2023

2. jakso: 16.10.2023 - 22.12.2023

3. jakso: 2.1.2024 - 17.3.2024

4. jakso: 18.3.2024 - 2.6.2024

TESTIKERRAT JA NIIDEN LASKUTUS
Uuden pelaajan tullessa sovittuun tasotestiin johonkin ryhmään, niin testi on ilmainen, mikäli todetaan, että ryhmä ei ole sopiva pelaajalle eikä tarjolla ole muitakaan sopivia ryhmäpaikkoja. Tämä myös tarkoittaa, että pelaaja ei välttämättä saa jatkaa koko tuntia harjoituksessa (suurin osa harjoituksista perustuu kuitenkin pariharjoitteluun ja harjoitukset ovat maksullisia ryhmässä jo oleville). Mikäli pelaajan taso mahdollistaa hänen olevan koko tunnin harjoituksessa ja ko. ryhmäpaikka tai jokin muu ryhmäpaikka valmennuksessa tasotestin jälkeen sovitaan pelaajalle vakiopaikaksi, niin myös ensimmäinen kerta eli testikerta laskutetaan.

SISARUSALENNUS

Mikäli samasta perheestä Smash ry:n kausivalmennukseen osallistuu useampi kuin yksi juniori, on perhe oikeutettu sisarusalennukseen.

Sisarusalennukseen oikeutetuissa perheissä eniten maksava valmennettava maksaa täyden valmennusmaksun, seuraavat sisarukset saavat valmennusmaksuista -10%.

JÄSENYYS

Valmennukseen osallistuminen edellyttää Smash ry:n jäsenyyttä. Osallistujat liitetään Smash ry:n jäseniksi mikäli eivät ole ennestään jäseniä. Valmennukseen osallistuvien ei tarvitse hakea erikseen jäsenyyttä.

Uudet juniorivalmennettavat maksavat puolet vuoden 2023 jäsenmaksusta, 10 € (koko vuosi 20 €) syksyn ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä sekä sitoutuvat noudattamaan Smash ry:n valmennus- ja laskutusehtoja. Jäsenet saavat mm. alennusta kenttien tuntihinnoista Smash Centerissä, Kaisaniemen tenniskentillä ja Olarin Tennishallissa, tuotteista Smash Centerin Pro Shopissa, mahdollisuuden osallistua kansallisiin kilpailuihin ja paljon yhteistyökumppaneiden tarjoamia jäsenetuja. Löydät listan voimassa olevista jäseneduista Jäsenedut-sivultamme. Lisää jäsenyydestä voit lukea Jäsenyys-sivulla.

Jäsenyys on jatkuva, kunnes se kirjallisesti irtisanotaan joko valmennuksen irtisanomisen yhteydessä valmennuksen irtisanoutumislomakkeella, sähköpostilla osoitteeseen smash@smash.fi tai postitse Smashin toimistoon osoitteeseen Smash ry, Varikkotie 4, 00900 Helsinki. Eroava on velvollinen maksamaan kyseisen vuoden jäsenmaksunsa. Valmennuksen lopettaminen ei lopeta automaattisesti seuran jäsenyyttä, mutta valmennuksen irtisanoutumisen yhteydessä voi myös ilmoittaa, jos ei halua jatkaa jäsenyyttä seuraavana vuonna. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun asti irtisanomisen jälkeen.

Irtisanoutumiseen ei riitä, että ilmoituksen tekee suullisesti tai kirjallisesti esim. valmentajalle tai kassatoimihenkilölle

PELAAJAN YHTEYSTIETOJEN MUUTTUMINEN

Pelaajan huoltaja on velvollinen ylläpitämään nimi- ja yhteystietojaan. Yhteystietojen muutokset tehdään ensisijaisesti kirjautumalla TennisClub-järjestelmän ”Omat tiedot” – välilehdellä. Yhteystietojen muutoksesta voi ilmoittaa myös lähettämällä sähköposti osoitteeseen smash@smash.fi

SAIRASTUMINEN, LOUKKAANTUMINEN JA POISSAOLOT

Yhtämittaisesta yli 4 viikkoa kestävästä poissaolosta tulee ilmoittaa sekä lähettää lääkärintodistus padelin vastuuvalmentajalle Fiija Ketoselle sähköpostilla fiija.ketonen@smash.fi. Tällainen yli neljä viikkoa kestävä poissaolo valmennuksesta huomioidaan laskussa lääkärintodistusta vastaan, omavastuuajan ollessa kaksi viikkoa ilmoituspäivästä lähtien. Yksittäisiä poissaoloja ei huomioida laskutuksessa.

Mikäli poissaolo tulisi kestämään pidempään kuin 4 viikkoa, niin on kaksi vaihtoehtoa:
A) - pelaajan tulee maksaa tuosta neljännestä viikosta eteenpäin valmennusmaksu normaalisti, mikäli hän haluaa pitää paikkansa.
B) - pelaaja voi poissaolon alkaessa myös halutessaan vetäytyä valmennuksesta kokonaan lääkärintodistuksen lähetettyään (jolloin paikkaa voidaan tarjota muille), jolloin hän maksaa vain tuon omavastuuajan kaksi viikkoa.

Yksittäisiä poissaoloja ei huomioida laskutuksessa.

IRTISANOUTUMINEN VALMENNUKSESTA KESKEN KAUDEN

Irtisanoutuminen valmennuksesta kesken kauden tulee tehdä kirjallisesti täyttämällä sähköinen irtisanoutumislomake. Irtisanoutuminen astuu voimaan, kun käynnissä oleva laskutusjakso päättyy. Irtisanoutuminen valmennuksesta ei automaattisesti irtisano Smash ry:n jäsenyyttä, mutta valmennuksen irtisanoutumisen yhteydessä lomakkeella voi myös ilmoittaa, jos ei halua jatkaa jäsenyyttä seuraavana vuonna.

Mikäli pelaajalle jää kaudelle vähintään yksi valmennuspaikka, niin vain vastuuvalmentajalle sähköpostitse tehtävä irtisanomisilmoitus muista keskeytettävistä valmennuspaikoista riittää (jolloin ko. valmennuspaikkojen laskutus loppuu ko. laskutusjakson lopussa).

Kausimaksu koostuu neljästä laskutusjaksosta. Laskutusjaksot ja viimeiset irtisanoutumispäivät laskutusjaksolta:

1. jakso: 14.8.2023 - 15.10.2023 (viimeinen vetäytymispäivä 1. jaksolta on 31.7.2023)

2. jakso: 16.10.2023 - 22.12.2023 (viimeinen irtisanoutumispäivä 2. jaksolta on 18.9.2023)

3. jakso: 2.1.2024 - 17.3.2024 (viimeinen irtisanoutumispäivä 3. jaksolta on 5.12.2023)

4. jakso: 18.3.2024 - 2.6.2024 (viimeinen irtisanoutumispäivä 4. jaksolta on 19.2.2024)

Löydät irtisanoutumislomakkeen täältä.

Irtisanoutumiseen ei riitä, että ilmoituksen tekee suullisesti tai kirjallisesti esim. valmentajalle tai kassatoimihenkilölle

VALOKUVAUS

Mikäli pelaaja ei halua, että valokuvia hänestä käytetään Smashin nettisivuilla tai Smashin julkaisuissa, tulee hänen ilmoittaa asiasta Smash ry:lle osoitteeseen smash@smash.fi.

SÄHKÖISET UUTISKIRJEET JA TIEDOTUS

Valmennukseen ilmoittautuvan tai hänen huoltajansa sähköposti lisätään Smash ry:n sähköisten uutiskirjeiden ja tiedotteiden jakelulistalle ellei pelaaja tai huoltaja sitä erikseen kiellä. Sähköiset uutiskirjeet ja tiedotteet ovat nettisivujen ohella Smash ry:n valmennuksen tärkeä tiedotuskanava, joten on tärkeää antaa sähköpostiosoite, jota lukee säännöllisesti.

TERVEYS SEKÄ VAKUUTUS

Jokainen on velvollinen kertomaan omasta terveydentilanteestaan valmentajalle, mikäli se voi vaikuttaa pelaajan kykyyn suorittaa kaikkia harjoitteita täysipainoisesti. Jokaisen pelaajan tulee hankkia mahdollinen vakuutus itse: Smash ry ei ole vakuuttanut harjoituksiin osallistuvia pelaajia.

VALMENTAJAN POISSAOLO

Ryhmää valmentaa ensisijaisesti sille määritetty valmentaja. Valmentajan poissa ollessa häntä tuuraa toinen Smash ry:n valmentaja.

HUOMIOITAVAA ERITYISTARPEISTA
Ryhmävalmennuksessa emme voi huomioida mahdollisia yksittäisen pelaajan erityistarpeita, jotka vaatisivat erillistä avustusta/avustajaa.

KÄYTTÄYTYMINEN

Pelaajien tulee kohdella kunnioittavasti muita ryhmänsä pelaajia sekä valmentajaa. Kiroileminen, mailan heittely ja muu asiaton käyttäytyminen on kielletty. Mikäli pelaajan toiminnasta aiheutuu vahinkoa kentän pintaan tai muuhun kiinteistöön tai irtaimistoon, hän on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot.

Seuralla on oikeus evätä valmennettavan osallistuminen valmennukseen, mikäli häiritsevää häiriökäyttäytymistä esiintyy säännöllisesti siihen puuttumisesta huolimatta. Ensimmäisestä häiriökäyttäytymisestä pelaaja saa huomautuksen, toisesta varoituksen ja sen jälkeen osallistuminen valmennukseen evätään meneillään olevan kauden loppuun. Mikäli yksittäinen pelaajan toiminta on erityisen vakavalaatuinen, niin seuralla on oikeus irtisanoa valmennussopimus välittömästi määräajaksi tai toistaiseksi. Valmennusmaksuja ei hyvitetä kyseiseltä ajalta.

TOIMINNAN KESKEYTYS

Mikäli joudumme keskeyttämään äkillisesti ryhmän valmennustunnin seurasta riippumattoman syyn vuoksi (esim. sähkökatko tiloissa) niin valmennustuntia ei korvata rahallisesti. Keskeytynyt tunti korvataan joko lisäämällä saldoa korvausjärjestelmään (lajit jossa käytössä) tai järjestämällä korvaavia harjoituksia erikseen ilmoitettuna aikana.

VALMENNUSEHTOJEN MUUTOKSET

Smash ry pidättää oikeuden valmennusehtojen muutoksiin myös kesken kauden. Tällöin muutoksista ilmoitetaan nettisivuilla sekä tarvittaessa kaikille pelaajille yhteisellä tiedotteella.